Siirry sisältöön
Valiojengi

Markkinoinnin kesätyöntekijä Anna Veijalainen: “Tiesin, että Valiolla on hyvä meininki ja ihania työkavereita”.

Anna Veijalainen

Anna palasi kesätöihin Valiolle. Tuttu ympäristö uusissa haasteissa on ollut huikea mahdollisuus oman osaamisen laajentamiseen ja kehittämiseen.

Vietin kesän Valiolla markkinoinnin kesätyöntekijänä. Olin tehnyt edelliskesänä yhteisiä projekteja markkinoinnin kanssa, mitä kautta päädyin täksi kesäksi people-toiminnon ja työnantajakuvan puolelta sisältömarkkinoinnin tiimiin. Avustin myös digimarkkinoinnin tiimiä.

Työtehtäväni ovat jälleen olleet monipuolisia, ja sain liittyä projekteihin myös oman kiinnostukseni mukaan. Sosiaalisen median, tapahtumamarkkinoinnin, nettisivujen taittamisen ja chattibotin optimoinnin lisäksi kesän kohokohtia olivat erilaiset vaikuttajatapahtumat, PR-lähetysten tekeminen ja Valion edustaminen messuilla ja Flow-festivaaleilla.

Työssä on ollut hyötyä luovasta visiosta, omatoimisesta asenteesta, markkinoinnin opinnoista sekä tapahtumajärjestämisen kokemuksesta.

Minulla on Turun Kauppakorkeakoulusta johtamisen ja organisoinnin kanditutkinto. Lisäksi olen opiskellut yritysviestintää, ja nyt jatkan opintojani Aalto-yliopistossa.

Valiolle oli hyvä palata, sillä tiesin ison talon olevan täynnä mahdollisuuksia. Edelliskesän viestintäpainotteiset HR-tehtävät innostivat tutustumaan vahvemmin markkinointiin. Siksi olikin hienoa päästä uudenlaisiin tehtäviin jo tutussa yrityksessä. Tiesin, että Valiolla on hyvä meininki ja ihania työkavereita.

Olen oppinut työssäni paljon! Sain AI Trainer -sertifikaatin ja opin käyttämään muun muassa reseptijärjestelmiä sekä toimimaan entistä sujuvammin verkkosivujen kanssa. Opin paljon uutta myös vaikuttaja- ja tapahtumamarkkinoinnin puolella.

Kesästä jäivät erityisesti mieleen eri tapahtumat ja mahdollisuudet tehdä luovaa ja omannäköistä jälkeä. Ideoinnille on ollut paljon tilaa. Valion parhaita puolia ovat myös pääkonttorin huikean hienot tilat: meillä on toimiston yhteydessä oma tenniskenttä, uima-allas ja kuntosali.

Toivoisin voivani tulevaisuuden urallani yhdistää edelliskesän työnantajakuvaviestinnän ja tämän kesän markkinointityön parhaita paloja. Molemmat kesätyökokemukset ovat opettaneet ja antaneet paljon.

Kesällä ylläpidän työn ja vapaa-ajan tasapainoa liikkumalla työpäivän jälkeen. Hybridityössä etätyöpäivät ovat mahdollistaneet myös pidemmät mökkiviikonloput ja työnteon eri ympäristöissä.

Lempituotteeni juuri nyt on Valio PROfeel® -proteiinivanukas vanilja-marenki. Se on parasta tuorepuurossa kaurajuoman kaverina!

Search