Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Vahva kantaa oman lusikkansa – Valio PROfeel® rahkojen ja vanukkaiden pakkauksissa nyt 44 % vähemmän muovia

Vahva kantaa oman lusikkansa – Valio PROfeel® rahkojen ja vanukkaiden pakkauksissa nyt 44 % vähemmän muovia
Anna Jalas-Karjalainen
Copywriter Toimituspäällikkö

Valio Oy

Toiveisiin on vastattu. Poistimme Valio PROfeel® rahkojen ja vanukkaiden pakkauksista muovikannen ja -lusikan.

Valio PROfeel® rahkoissa ja vanukkaissa on tähän asti ollut muovinen lusikkakansi. Nyt se kuitenkin poistuu, sillä muovin vähentäminen on yksi Valioteko ympäristön hyväksi. Muovikannet poistuvat asteittain varaston loppuessa, ja uudistuneita pakkauksia voi bongata kylmähyllystä syksyn aikana.

– Uudistus tulee vähentämään pakkausten muovimäärää peräti 44 prosentilla. Osasta tuotteita muovikannet ovat poistuneet jo keväällä, ja nyt jätämme loputkin pois. Kannustammekin kaikkia välipalojen ystäviä ottamaan kestävän ja pestävän lusikan osaksi treenikassin tai olkalaukun vakiovarustusta, liiketoimintapäällikkö Aino Kymäläinen sanoo.

Vähemmän on enemmän

Millä tavalla lusikkakannen poisto sitten vaikuttaa pakkausjätteen määrään? Isoissa volyymeissa pienilläkin muutoksilla voi olla yllättävän iso vaikutus.

– Poistamalla muovikannet Valio PROfeel® pakkauksista vähennämme pakkausmuovia vuositasolla noin 150 000 kg. Määrä vastaa noin seitsemää miljoonaa kaupan muovikassia, kertoo Valion pakkauskehityksestä vastaava Juhana Pilkama.

”Karsitaan muovia, ei makua.”


Tutustu Valio PROfeel® tuoteperheeseen

Valio PROfeel® on välipalatuotesarja, joka sisältää runsaasti laadukasta, suomalaista maitoproteiinia herkullisessa muodossa ja kaikki elimistön tarvitsemat yhdeksän välttämätöntä aminohappoa samassa paketissa.

Search