Valio PROfeel®: Ruoki tavoitteitasi

Saavutuksesi eivät määrittele sinua. Vaan tavoitteesi. Etsi omat rajasi, jotta voit murtaa ne. Sillä tavoitteessa on voimaa, joka saa yrittämään uudestaan. Nousemaan ylös - kerta toisensa jälkeen.

Valio PROfeel® on runsaasti proteiinia sisältävä monipuolinen välipalatuotesarja. Kaikki Valio PROfeel® tuotteet sisältävät suomalaista laadukasta maitoproteiinia.

Pehmeät Valio PROfeel® proteiinirahkat

Valio PROfeel® sarjasta löydät sokeroidut ja sokeroimattomat proteiinirahkat. Lisäksi valikoimasta löytyy 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja sisältäviä rahkoja, ilman makeutusaineita. Kokeile eri makuvaihtoehtoja. Rahkoissa on proteiinia 18 grammaa pakkausta kohti. Kaikki rahkat ovat myös Sydänmerkki-tuotteita.

Tutustu Valio PROfeel® rahkoihin

Useita miljoonia muovikansia vähemmän

Luovuimme muovisista lusikkakansista Valio PROfeel® sokeroimattomissa rahkoissa pienentääksemme pakkaustemme ympäristökuormaa. Lusikkakannen poistaminen pienensi rahkapakkauksen muovimäärää 44 %. Tämän ansiosta muovijäte vähenee vuodessa yli miljoonaa muovikassia vastaavan määrän!

Kätevästi treenikassissa kulkevat Valio PROfeel® proteiinijuomat

Valio PROfeel® proteiinijuoma on ihannevälipala liikkeessä olevalle – tuote kulkee helposti mukana, sillä se ei avaamattomana vaadi kylmäsäilytystä. Annospakkauksessa Valio PROfeel® proteiinijuomaa on 20 grammaa proteiinia. Tuotteista löydät sekä sokerimakeutettuja että sokeroimattomia vaihtoehtoja.

Tutustu makuvaihtoehtoihin!

Hyppää mukaan Valio PROfeel® matkaan

  • Avaa kansi ja ruoki tavoitteitasi

    Valio PROfeel® proteiinituotteet ovat apunasi.

  • Hipan SM-kilpailut

    Lauantaina 9.3.2019 järjestettiin Valio PROfeel® PRO CHASE hipan SM-kilpailut. Yhteistyökumppaneitamme olivat Radio Nova ja Radio NRJ, jotka taltiovat päivän fiiliksiä.

Tiedätkö proteiinin tarpeesi?

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja elämäntapoja. Proteiinilaskurilla on helppo arvioida kuinka paljon proteiinia tarvitset ruokavalioosi. Testaa oma tarpeesi!

Siirry laskuriin

Tuhti tietopaketti proteiinista

Ravitsemuksen pääpaino tulisi olla tasapainoisessa ja monipuolisessa ruokavaliossa, mutta runsaasti proteiinia sisältävät elintarvikkeet voivat täydentää hyvää ruokavaliota ja sen lisäksi edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.

Lue lisää proteiinista
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›