Valio PROfeel®

Ruoki tavoitteitasi

Saavutuksesi eivät määrittele sinua. Vaan tavoitteesi. Etsi omat rajasi, jotta voit murtaa ne. Sillä tavoitteessa on voimaa, joka saa yrittämään uudestaan. Nousemaan ylös - kerta toisensa jälkeen. Valio PROfeel® proteiinituotteet ovat apunasi.

Hipan SM-kilpailut

Nyt leikitään hippaa - mutta tosissaan. Tule mukaan kisaamaan Valio PROfeel® PRO CHASE Hipan SM-kilpailuihin Kampin kauppakeskukseen la 9.3.2019. Voittajille luvassa jahtaamisen arvoiset rahapalkinnot. Ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 20.2.2019 klo 12:00

osallistu

Valio PROfeel® on runsaasti proteiinia sisältävä monipuolinen välipalatuotesarja. Kaikki Valio PROfeel® tuotteet sisältävät suomalaista laadukasta maitoproteiinia. Herkullisia Valio PROfeel® proteiinirahkoja, proteiinivanukkaita, proteiinipirtelöitä, proteiinijogurtteja, proteiinijuomia ja proteiinijauheita on tarjolla joka makuun.

Tuhti tietopaketti proteiinista

Ravitsemuksen pääpaino tulisi olla tasapainoisessa ja monipuolisessa ruokavaliossa, mutta runsaasti proteiinia sisältävät elintarvikkeet voivat täydentää hyvää ruokavaliota ja sen lisäksi edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.
Lue lisää proteiinista

Tiedätkö proteiinin tarpeesi?

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja elämäntapoja. Proteiinilaskurilla on helppo arvioida kuinka paljon proteiinia tarvitset ruokavalioosi. Testaa oma tarpeesi!
Siirry laskuriin

Maitoproteiini on ravitsemuksellisesti paras

Maitoproteiini on luonnon proteiinilähteistä ravitsemuksellisesti paras, koska maitoproteiinin aminohapot imeytyvät lähes täydellisesti ja elimistö pystyy käyttämään ne tehokkaasti hyväksi.

Maitoproteiini on täydellinen proteiini: se sisältää kaikki yhdeksän elimistölle välttämätöntä aminohappoa.

Maidon heraproteiini sisältää eniten haaraketjuisia aminohappoja kuten leusiinia. Proteiini edistää lihaksen proteiinisynteesiä ja kasvua sekä ylläpitää lihasmassaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

Resepti-ideoita proteiinipitoiseen välipalaan

Lisää proteiinijauhereseptejä