Valio PROfeel®

Ruoki tavoitteitasi

Saavutuksesi eivät määrittele sinua. Vaan tavoitteesi. Etsi omat rajasi, jotta voit murtaa ne. Sillä tavoitteessa on voimaa, joka saa yrittämään uudestaan. Nousemaan ylös - kerta toisensa jälkeen. Valio PROfeel® proteiinituotteet ovat apunasi.

Valio PROfeel® on runsaasti proteiinia sisältävä monipuolinen välipalatuotesarja. Kaikki Valio PROfeel® tuotteet sisältävät suomalaista laadukasta maitoproteiinia. Herkullisia Valio PROfeel® proteiinirahkoja, proteiinivanukkaita, proteiinipirtelöitä, proteiinijogurtteja, proteiinijuomia ja proteiinijauheita on tarjolla joka makuun.

Proteiinijogurtit

Valio PROfeel® proteiinijogurteissa on reippaasti laadukasta suomalaista maitoproteiinia.

Hyppää mukaan Valio PROfeel® matkaan

  • Avaa kansi ja ruoki tavoitteitasi

    Valio PROfeel® proteiinituotteet ovat apunasi.

  • Hipan SM-kilpailut

    Lauantaina 9.3.2019 järjestettiin Valio PROfeel® PRO CHASE hipan SM-kilpailut. Yhteistyökumppaneitamme olivat Radio Nova ja Radio NRJ, jotka taltiovat päivän fiiliksiä.

Tuhti tietopaketti proteiinista

Ravitsemuksen pääpaino tulisi olla tasapainoisessa ja monipuolisessa ruokavaliossa, mutta runsaasti proteiinia sisältävät elintarvikkeet voivat täydentää hyvää ruokavaliota ja sen lisäksi edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.

Lue lisää proteiinista

Tiedätkö proteiinin tarpeesi?

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja elämäntapoja. Proteiinilaskurilla on helppo arvioida kuinka paljon proteiinia tarvitset ruokavalioosi. Testaa oma tarpeesi!

Siirry laskuriin

Maitoproteiini on ravitsemuksellisesti paras

Maitoproteiini on luonnon proteiinilähteistä ravitsemuksellisesti paras, koska maitoproteiinin aminohapot imeytyvät lähes täydellisesti ja elimistö pystyy käyttämään ne tehokkaasti hyväksi.

Maitoproteiini on täydellinen proteiini: se sisältää kaikki yhdeksän elimistölle välttämätöntä aminohappoa.

Maidon heraproteiini sisältää eniten haaraketjuisia aminohappoja kuten leusiinia. Proteiini edistää lihaksen proteiinisynteesiä ja kasvua sekä ylläpitää lihasmassaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.