Valio PROfeel®: Ruoki tavoitteitasi

Saavutuksesi eivät määrittele sinua, vaan tavoitteesi. Tavoitteessa on voimaa, joka saa yrittämään uudestaan. Kun päämäärä on selvillä, tarvitaan enää toistoja. Pidä fokus. Tee oikeita valintoja.

Valio PROfeel® on välipalatuotesarja, joka sisältää runsaasti laadukasta, suomalaista maitoproteiinia herkullisessa muodossa ja kaikki elimistön tarvitsemat yhdeksän välttämätöntä aminohappoa samassa paketissa. Proteiini auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja edistämään sen kasvua osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja.

Pehmeät Valio PROfeel® proteiinirahkat ja proteiinirahkavaahdot

Ruoki tavoitteitasi raikkaasti! Valio PROfeel® sarjan proteiinirahkoista löydät paljon makuvaihtoehtoja ja voit valita sokeroidut, sokeroimattomat tai 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja sisältävät proteiinirahkat ilman makeutusaineita. Kokeile myös uusia, ihanan kuohkeita Valio PROfeel® FLUFF™ proteiinirahkavaahtoja, jotka ovat proteiinia keveimmillään. Kaikki rahkat ovat myös Sydänmerkki-tuotteita.

Tutustu Valio PROfeel® rahkoihin

Kätevästi treenikassissa kulkevat Valio PROfeel® proteiini- ja palautusjuomat

Treenaa ja palaudu. Valio PROfeel® proteiini- ja palautusjuomat sopivat sinulle, joka pysyt liikkeessä. Juomat kulkevat helposti mukana ja sopivat myös välipalaksi, sillä ne eivät avaamattomana vaadi kylmäsäilytystä. Yhdessä Valio PROfeel® proteiinijuomassa on 20 grammaa laadukasta maitoproteiinia, sokerilla makeutettuna tai sokeroimattomana. Valio PROfeel® palautusjuoman avulla huolehdit proteiinin lisäksi riittävästä hiilihydraattien tankkauksesta treenin jälkeen. Se sisältää 25 g proteiinia per pakkaus sekä lisäksi BCAA:ta, kreatiinia ja magnesiumia.

Tutustu makuvaihtoehtoihin!

Useita miljoonia muovikansia vähemmän

Luovuimme muovisista lusikkakansista Valio PROfeel® sokeroimattomissa rahkoissa pienentääksemme pakkaustemme ympäristökuormaa. Lusikkakannen poistaminen pienensi rahkapakkauksen muovimäärää 44 %. Tämän ansiosta muovijäte vähenee vuodessa yli miljoonaa muovikassia vastaavan määrän!

Tiedätkö proteiinin tarpeesi?

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja elämäntapoja. Proteiinilaskurilla on helppo arvioida kuinka paljon proteiinia tarvitset ruokavalioosi. Testaa oma tarpeesi!

Siirry laskuriin

Tuhti tietopaketti proteiinista

Ravitsemuksen pääpaino tulisi olla tasapainoisessa ja monipuolisessa ruokavaliossa, mutta runsaasti proteiinia sisältävät elintarvikkeet voivat täydentää hyvää ruokavaliota ja sen lisäksi edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.

Lue lisää proteiinista

Hyppää mukaan Valio PROfeel® matkaan

  • Avaa kansi ja ruoki tavoitteitasi

    Valio PROfeel® proteiinituotteet ovat apunasi.

  • Hipan SM-kilpailut

    Lauantaina 9.3.2019 järjestettiin Valio PROfeel® PRO CHASE hipan SM-kilpailut. Yhteistyökumppaneitamme olivat Radio Nova ja Radio NRJ, jotka taltiovat päivän fiiliksiä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›