Valio PROfeel®: Ruoki tavoitteitasi

Saavutuksesi eivät määrittele sinua, vaan tavoitteesi. Tavoitteessa on voimaa, joka saa yrittämään uudestaan. Kun päämäärä on selvillä, tarvitaan enää toistoja. Pidä fokus. Tee oikeita valintoja.

Treenipäivä, vanukaspäivä – nyt ilman makeutusaineita

Tee valintoja, jotka tuntuvat hyvältä. Uudet makeutusaineettomat Valio PROfeel® proteiinivanukkaat suklaa-nougat ja banoffee sopivat treenipäiviin ja hetkiin, jolloin haluat nautiskella terveellisemmin. Uutuusvanukkaissa on runsaasti laadukasta maitoproteiinia ja herkullista makua ilman keinotekoisia makeutusaineita. Uudet proteiinivanukkaat on makeutettu sokerilla, mutta hiilareita niissä on silti maltillisesti verrattuna tavanomaisiin vanukkaisiin. Kuulostaa aika hyvältä, eikö totta?

KATSO KAIKKI TUOTTEET

Valio PROfeel® treenivideot

Valio PROfeel® haluaa pitää sinut liikkeessä ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi, ajasta ja paikasta riippumatta. Janni Hussi ja Johannes Hattunen suunnittelivat yhdessä Valio PROfeel® kanssa kolmen treenivideon sarjan, josta löytyy jokaisella varmasti sopiva. Aamunavauksella lähtee päivä hyvin käyntiin. Valio PROfeel® HIIT puolestaan nostaa sykkeet korkealla ja kierrosten määrän päätät sinä. Paritreenihaasteeseen Janni ja Johannes valitsi 20 maailman parasta liikettä, jotka ovat sekä hauskoja että haastavia.

Katso treenivideot

Pehmeät Valio PROfeel® proteiinirahkat ja proteiinirahkavaahdot

Ruoki tavoitteitasi raikkaasti! Valio PROfeel® sarjan proteiinirahkoista löydät paljon makuvaihtoehtoja ja voit valita sokeroidut, sokeroimattomat tai 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja sisältävät proteiinirahkat ilman makeutusaineita. Kokeile myös uusia, ihanan kuohkeita Valio PROfeel® FLUFF™ proteiinirahkavaahtoja, jotka ovat proteiinia keveimmillään. Kaikki rahkat ovat myös Sydänmerkki-tuotteita.

Tutustu Valio PROfeel® rahkoihin

Vahva kantaa oman lusikkansa – Valio PROfeel® rahkojen ja vanukkaiden pakkauksissa nyt 44 % vähemmän muovia

Toiveisiin on vastattu. Poistimme Valio PROfeel® rahkojen ja vanukkaiden pakkauksista muovikannen ja -lusikan pienentääksemme pakkausten ympäristökuormaa. Tämän ansiosta muovijäte vähenee vuositasolla noin 150 000 kg. Määrä vastaa seitsemää miljoonaa kaupan muovikassia!

lue lisää

Kätevästi treenikassissa kulkevat Valio PROfeel® proteiini- ja palautusjuomat

Treenaa ja palaudu. Valio PROfeel® proteiini- ja palautusjuomat sopivat sinulle, joka pysyt liikkeessä. Juomat kulkevat helposti mukana ja sopivat myös välipalaksi, sillä ne eivät avaamattomana vaadi kylmäsäilytystä. Yhdessä Valio PROfeel® proteiinijuomassa on 20 grammaa laadukasta maitoproteiinia, sokerilla makeutettuna tai sokeroimattomana. Valio PROfeel® palautusjuoman avulla huolehdit proteiinin lisäksi riittävästä hiilihydraattien tankkauksesta treenin jälkeen. Se sisältää 25 g proteiinia per pakkaus sekä lisäksi BCAA:ta, kreatiinia ja magnesiumia.

Tutustu makuvaihtoehtoihin!

Tiedätkö proteiinin tarpeesi?

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja elämäntapoja. Proteiinilaskurilla on helppo arvioida kuinka paljon proteiinia tarvitset ruokavalioosi. Testaa oma tarpeesi!

Siirry laskuriin

Tuhti tietopaketti proteiinista

Ravitsemuksen pääpaino tulisi olla tasapainoisessa ja monipuolisessa ruokavaliossa, mutta runsaasti proteiinia sisältävät elintarvikkeet voivat täydentää hyvää ruokavaliota ja sen lisäksi edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.

Lue lisää proteiinista

Hyppää mukaan Valio PROfeel® matkaan

  • Proteiinia keveimmillään

    Ihanan pehmeät ja kuohkeat Valio PROfeel FLUFF proteiinirahkavaahdot.

  • Palautuminen tekee treenin

    Valio PROfeel® palautusjuomat sopivat sinulle, joka pysyt liikkeessä.