Valio PROfeel® – Ruoki tavoitteitasi

Treenaaminen ei ole aina herkkua, mutta onneksi palautuminen on! Treenaa, lepää, nauti, toista – liikunta kaikissa muodoissaan luo hyvinvointia. Valio PROfeel® -proteiinituotteet ovat erinomainen valinta osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Herkkua lihaksille*

Lepääminen ja rentoutuminen on tärkeää treenin jälkeen, jotta keho palautuu rasituksesta. Uusi vaniljan ja marengin makuinen PROfeel® proteiinivanukas sopii hyvin treenipäivään ja kevyempään herkutteluun. Se sisältää runsaasti laadukasta maitoproteiinia ilman lisättyä sokeria.

Valio PROfeel® proteiinivanukkaat sisältävät runsaasti proteiinia, joka auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja edistämään sen kasvua osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja.

Lue lisää

Treenipäivä, moussepäivä. Testaa uutuusmaku cappuccino!

Tee valintoja, jotka maistuvat hyvältä. Pehmeän kuohkea Valio PROfeel® suklaa ja cappuccino mousse sopivat treenipäiviin ja hetkiin, jolloin haluat nautiskella terveellisemmin. Uutuusvanukkaissa on runsaasti laadukasta maitoproteiinia ja herkullista makua ilman keinotekoisia makeutusaineita.

KATSO KAIKKI TUOTTEET

Anna aikaa palautumiselle

Millaista on hyvä ja riittävä palautuminen, ja millaiset asiat siihen vaikuttavat? Entä miten ravinto vaikuttaa palautumiseen? Valion ravitsemusasiantuntija Janita Bergström ja Valion ruoka-asiantuntijan työnsä ohella personal trainerina työskentelevä Ilona Köckritz-Perkiö vastaavat yleisimpiin palautumiskysymyksiin.

Lue lisää

Ulkoliikuntapaikat lähelläsi – monipuolinen treeni ruokkii tavoitteitasi

Ulkona liikkuminen on paitsi virkistävää, myös hyväksi terveydelle. Lisäksi vaihtoehtoja ulkona tehtävään treeniin on lähes rajattomasti: joka kaupungista löytyy ulkokuntosaleja ja liikuntapuistoja, skeittipuistoja ja erilaisia juoksuratoja.

Lue lisää

Muovi minimiin – Valio PROfeel® proteiinirahkat kartonkipikareihin

Ensin poistimme kaikista Valio PROfeel® pakkauksista muovikannet ja -lusikat. Nyt Valio PROfeel® proteiinirahkat siirtyvät asteittain kartonkikierrätykseen soveltuviin pikareihin.

Lue lisää

Pehmeät Valio PROfeel® proteiinirahkat

Ruoki tavoitteitasi raikkaasti! Valio PROfeel® sarjan proteiinirahkoista löydät paljon makuvaihtoehtoja ja voit valita sokeroidut, sokeroimattomat tai 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja sisältävät proteiinirahkat ilman makeutusaineita. Kaikki rahkat ovat myös Sydänmerkki-tuotteita.

Tutustu Valio PROfeel® rahkoihin

Kätevästi treenikassissa kulkevat Valio PROfeel® proteiinijuomat

Treenaa ja palaudu. Valio PROfeel® proteiinijuomat sopivat sinulle, joka pysyt liikkeessä. Juomat kulkevat helposti mukana ja sopivat myös välipalaksi, sillä ne eivät avaamattomana vaadi kylmäsäilytystä. Yhdessä Valio PROfeel® proteiinijuomassa on 20 grammaa laadukasta maitoproteiinia, sokerilla makeutettuna tai sokeroimattomana.

Tutustu makuvaihtoehtoihin!
Urheilu ja ravinto
Aktiivista liikuntaa tukee hyvä ja riittävä ravinto
Proteiini
Proteiinilaskuri
Proteiini
Proteiinia monesta lähteestä
Urheilu ja ravinto
Liikuntalaskuri
Urheilu ja ravinto
Intervalleilla vaihtelua juoksulenkkiin
Urheilu ja ravinto
Hyötyliikuntaa vai harrastuksia?

#PROfeelfitfinder Instagramissa