Valio PROfeel® – Ruoki tavoitteitasi

Saavutuksesi eivät määrittele sinua, vaan tavoitteesi. Tavoitteissa on voimaa, joka saa yrittämään uudestaan. Kun päämäärä on selvillä, tarvitaan enää toistoja. Treenaa, lepää, nauti, toista.

Voita kuukauden PROfeel® vanukkaat

PROfeel® tuo yhteen koko Suomen kiinnostavimmat, kauneimmat ja erikoisimmat liikuntapaikat. Missä sinä saat hien pintaan? Paljasta oma ulkoliikuntapaikkasi ja voita kuukauden PROfeel® vanukkaat!

Jatka kilpailuun

Ulkoliikuntapaikat lähelläsi – monipuolinen treeni ruokkii tavoitteitasi

Ulkona liikkuminen on paitsi virkistävää, myös hyväksi terveydelle. Lisäksi vaihtoehtoja ulkona tehtävään treeniin on lähes rajattomasti: joka kaupungista löytyy ulkokuntosaleja ja liikuntapuistoja, skeittipuistoja ja erilaisia juoksuratoja.

Lue lisää

Kuohkea suklaamousse treenipäivän palkinnoksi

Treenaa, lepää, nauti, toista! Uusi suklainen Valio PROfeel® proteiinimousse sopii hyvin treenipäivään ja kevyempään herkutteluun. Unelmanpehmeä mousse on suussa sulavan suklaista ja keveän kuohkeaa. Se sisältää runsaasti laadukasta maitoproteiinia ilman lisättyä sokeria.

Lue lisää

Treenipäivä, vanukaspäivä – nyt ilman makeutusaineita

Tee valintoja, jotka tuntuvat hyvältä. Uudet makeutusaineettomat Valio PROfeel® proteiinivanukkaat suklaa-nougat ja banoffee sopivat treenipäiviin ja hetkiin, jolloin haluat nautiskella terveellisemmin. Uutuusvanukkaissa on runsaasti laadukasta maitoproteiinia ja herkullista makua ilman keinotekoisia makeutusaineita. Uudet proteiinivanukkaat on makeutettu sokerilla, mutta hiilareita niissä on silti maltillisesti verrattuna tavanomaisiin vanukkaisiin. Kuulostaa aika hyvältä, eikö totta?

KATSO KAIKKI TUOTTEET

Pehmeät Valio PROfeel® proteiinirahkat

Ruoki tavoitteitasi raikkaasti! Valio PROfeel® sarjan proteiinirahkoista löydät paljon makuvaihtoehtoja ja voit valita sokeroidut, sokeroimattomat tai 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja sisältävät proteiinirahkat ilman makeutusaineita. Kaikki rahkat ovat myös Sydänmerkki-tuotteita.

Tutustu Valio PROfeel® rahkoihin

Vahva kantaa oman lusikkansa – Valio PROfeel® rahkojen ja vanukkaiden pakkauksissa nyt 44 % vähemmän muovia

Toiveisiin on vastattu. Poistimme Valio PROfeel® rahkojen ja vanukkaiden pakkauksista muovikannen ja -lusikan pienentääksemme pakkausten ympäristökuormaa. Tämän ansiosta muovijäte vähenee vuositasolla noin 150 000 kg. Määrä vastaa seitsemää miljoonaa kaupan muovikassia!

lue lisää

Kätevästi treenikassissa kulkevat Valio PROfeel® proteiinijuomat

Treenaa ja palaudu. Valio PROfeel® proteiinijuomat sopivat sinulle, joka pysyt liikkeessä. Juomat kulkevat helposti mukana ja sopivat myös välipalaksi, sillä ne eivät avaamattomana vaadi kylmäsäilytystä. Yhdessä Valio PROfeel® proteiinijuomassa on 20 grammaa laadukasta maitoproteiinia, sokerilla makeutettuna tai sokeroimattomana.

Tutustu makuvaihtoehtoihin!
Urheilu ja ravinto
Mistä proteiinia liikkujalle?
Proteiini
Proteiinilaskuri
Proteiini
Proteiinia monesta lähteestä
Urheilu ja ravinto
Liikuntalaskuri
Urheilu ja ravinto
Intervalleilla vaihtelua juoksulenkkiin
Urheilu ja ravinto
Hyötyliikuntaa vai harrastuksia?

#PROfeelfitfinder Instagramissa