Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio kahvikerma

Valio kahvikerma

Kahvi maidolla vai kermalla? Kermalla on kannattajansa, ja heitä varten on olemassa Valio kahvikerma.

Valio kahvikerma tekee kahviin kermaisen täyteläisen ja pehmeän maun. Valio kahvikerma sekoittuu kahvin joukkoon tasaisesti, eikä juoksutu.  Sen rasvapitoisuus on 10 % – juuri täydellinen täyteläiseen kahvikupilliseen. Valio kahvikerma on laktoositonta ja se sopii kahvin lisäksi leivontaan.

Huomaathan, että kahvikerma ei vaahtoudu. Jos haluat nauttia kahvisi kermavaahdolla, käytä Valio kuohukermaa.

Näin käytät kahvikermaa leivonnassa

Mikä olisi maistuvampaa kermaisen kahvin kanssa kuin mehevä leivos? Valio kahvikermasta valmistuvat myös herkulliset klassikkoleivonnaiset!

”Olen yllättynyt kuinka mahtavan upean kakun minäkin ”sunnuntaileipuri” osasin tehdä. Oli yllätys kuinka maittava herkku siitä syntyikään”, kiittää käyttäjä Stollenista inspiroituneen hedelmäkakkureseptimme kommenteissa. Kokeile siis sinäkin Valio kahvikermaa leivonnassa!

Raparperi-kinuskikakussa käytetään Valio kahvikermasta tehtyä kiisseliä. Vaniljasydämet maistuvat parhaalta tuoreena — kuuman kermakahvikupposen kanssa tietysti! Ja santsata saa!

Tip icon

Vinkki vitonen

Voit käyttää Valio kahvikermaa myös ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa samaan tapaan kuin Valio kevytkermaa. Kahvikerman ja kevytkerman rasvapitoisuudet ovat samat, joten ne toimivat ruoanlaitossa toistensa kaltaisesti.

Tällä onnistut

Tällä onnistut

Valion purkki ja Valio Koekeittiön testaama resepti yhdessä varmistavat onnistumisen. Meillä ruoanlaiton ammattilaiset tekevät joka päivä töitä, jotta sinä onnistuisit. Katso valitut reseptit ja kokkaa ruokaa, joka katoaa lautasilta viimeistä pisaraa ja murua myöten!

Search