Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio Oivariini® Herkku kunnioittaa voin aromia – ja maistuu siltä!

Valio Oivariini® Herkku kunnioittaa voin aromia – ja maistuu siltä!

Voi- ja levitepuolella on tapahtunut viime aikoina vähän mitään kovin mullistavaa. Asia muuttui, kun kauppoihin saapui Valio Oivariini® Herkku, ainutlaatuinen levite, jossa yhdistyy entistäkin voimakkaampi aito ja luontainen voin maku, mutta pehmeän levitteen koostumus.

Ainutlaatuinen voin maku on satojen aromien yhdistelmä

Henkilö Valio Oivariini® Herkun taustalla on Annamari Jukkola, jonka gradun tuloksena on syntynyt täysin uudenlainen tuote. Jukkolan omat juuret ovat maatilalla Pohjanmaalla, ja siellä on virinnyt kiinnostus maitoon ja maitoalaan. Tämä kiinnostus vei Helsingin yliopistoon Viikkiin lukemaan elintarviketeknologiaa ja lopulta erikoistumaan maitoteknologiaan. Gradunsa Jukkola teki jo Valiolla, ja sillä tiellä ollaan edelleen.

”Graduani varten halusin alkaa tutkia voita ja sitä, mistä voin ainutlaatuinen aromi syntyy, ja oikeastaan tämän tutkimuksen ja myöhemmän kehitystyön tuloksena syntyi Valio Oivariini® Herkku”, Jukkola valottaa. Voin maku ei ole yksi aromi, vaan se koostuu monesta eri osasta. ”Voidaan jopa laskea, että on yli 200 erilaista aromikomponenttia, jotka oikein yhdistyneenä synnyttävät aidon voin maun.”

”Aloimme tutkia sitä, kuinka voin makua voitaisi tuoda vahvemmin esille luonnollisesti. ”

Search