Siirry sisältöön

Sesonki

Juhlitaan valmistuneita

Ylioppilastutkinto ja ammattiin valmistuminen ovat tärkeitä etappeja, joita on syytä juhlistaa. Katso tästä herkulliset valmistujaisjuhlareseptit, ja vietä lämminhenkinen hetki ylioppilasta tai valmistunutta juhlien.

Ihania valmistujaiskakkuja

Kakku kruunaa juhlapöydän – niin pienissä kuin suuremmissakin juhlissa. Olisiko valmistuneen mieleen kesäinen mansikkakakku, tuhti suklaakakku vai monen suosikki, juustokakku? Vai haluaako päivänsankari sittenkin jotain supertrendikästä? Siinä tapauksessa täydellinen valinta on kauniin keltainen vintagekakku.

Näyttävät kääretortut ja pienemmät makeat

Helppo, mutta herkullinen kääretorttu on mainio vaihtoehto perinteiselle valmistujaiskakulle. Vai mitä sanot pähkinäsuklaisesta kirsikkakääretortusta? Kakun sekä kääretortun kaveriksi sopivat helpot viinerit, herkulliset pullat ja maistuvat pikkuleivät. Myös tuulihatut ovat juhlapöytien vakiovieraita.

Valmistujaisten suolaiset tarjottavat

Suolaiset piirakat, salaatit ja voileipäkakut ovat perinteisiä valmistujaistarjottavia, jotka maistuvat myös pienemmissä valmistujaisissa. Modernimpaa otetta valmistujaistarjoiluihin puolestaan tuovat maritozzot lohitäytteellä, saaristolaisleivät tofuskagenilla sekä herkullinen suolainen kääretorttu. Jos perinteinen voileipäkakku tuntuu liian suuritöiseltä, samoja makuja löytyy myös helposta suoraan vuokaan koottavasta mökkikakusta. Valmista 20 minuutissa!

Onnittelumalja valmistuneelle

Valmistujaisten onnittelumaljan voi nostaa paitsi kuohuvalla, myös raikkaalla mocktaililla. Näitä juomia voi huoletta nauttia vaikka useammankin, sillä klassikkodrinkeistä lainatusta makumaailmasta huolimatta juomat ovat alkoholittomia.

Näin huomioit erityisruokavaliot juhlissa

huomioi erityisruokavaliot

Juhlatarjoiluissa on kohteliasta huomioida vieraiden erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat. Katso tästä vinkit, joilla pistät pöytään jokaiselle sopivaa tarjottavaa.

Onnea valmistuneille!


Search