
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.45
tähteä viidestä
20 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2-3 (250 g) perunaa
- 1 pussi (250 g) kasvissuikaleita
- 6 dl vettä
- 1-2 laakerinlehteä
- 4 kokonaista maustepippuria
- 500 g kirjolohifileetä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ tl suolaa
- ½ dl tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja kuutioi perunat. Keitä ne sekä kasvissuikaleet kypsiksi laakerinlehdellä ja maustepippureilla maustetussa vedessä.
- Poista sillä aikaa kalafileestä ruodot ja nahka. Leikkaa filee kuutioiksi. Lisää kattilaan.
- Anna kiehua 5 min.
- Lisää kerma ja suola. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää päälle hienonnettu tilli. Tarkista maku.
- Tarjoa ruisleivän kera.
LOHISELJANKA
- Käytä Valio maustetun ruokakerman Kolme juustoa tilalla halutessasi 1 rasia (200 g) Valio Viola® tilli tuorejuustoa. Tuorejuusto antaa keittoon hapokkuutta. Lisää se valmiiseen keittoon. Kuumenna kiehuvaksi sekoittaen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa