Suomalainen lohikeitto on nopea arkiruoka, mutta myös pidetty vierasruoka. Juustokermalla höystettynä saat ihanan täyteläisen keiton. Tarjoa sen kanssa aitoa ruisleipää. Pienellä muuntelulla valmistuu kalaseljanka: korvaa ruokakerma tillinmakuisella tuorejuustolla, se tuo ruokaan hapokkuutta.
2 - 3 (250 g) | perunaa |
1 pussi (250 g) | kasvissuikaleita |
6 dl | vettä |
1 - 2 | laakerinlehteä |
4 | kokonaista maustepippuria |
500 g | kirjolohifileetä |
1 prk (2,5 dl) | |
½ tl | suolaa |
½ dl | tilliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.