
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.83
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l vettä
- 1 kalaliemikuutio
- 1 iso sipuli lohkoina
- 500 g perunoita kuutioituna
- 2 porkkanaa kuutioituna
- 8 kokonaista maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
- 500 g lohifileetä
-
½-1 palaa
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita kattilaan vesi, liemikuutio, sipulilohkot, perunakuutiot sekä porkkanakuutiot. Lisää maustepippurit ja laakerinlehdet. Keitä noin 10 minuuttia kunnes vihannekset ovat lähes kypsiä.
- Irrota lohesta nahka ja leikkaa lohifilee kuutioiksi. Lisää kalakuutiot keittoon ja hauduta kypsäksi.
- Murustele keittoon AURA ja lisää tuoretta tilliä, voita ja ripaus suolaa.
- Tarjoile valmiin keiton kanssa tuoretta leipää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
76 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa