
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l vettä
- 8 kokonaista maustepippuria
- 1 laakerinlehti
- 1 (100 g) sipuli
- 2-3 (250 g) porkkanaa
- 4 (450 g) perunaa
- 1 pala (200 g) kukkakaalia
- 400 g kirjolohifileetä
- 2 rkl tuoretta tilliä
Aikuisille lisäksi
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tilli tuorejuustoaValio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
-
2 dl Valio ruokakermaa
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa vesi kattilaan. Lisää maustepippurit ja laakerinlehti. Laita kiehumaan levylle.
- Lisää hienonnettu sipuli ja pieniksi kuutioiksi leikatut porkkanat.
- Leikkaa kuoritut perunat pieniksi kuutioiksi. Lisää ne kattilaan kiehumaan.
- Leikkaa kukkakaalista pienehköjä paloja, lisää kattilaan. Keitä kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.
- Poista lohifileestä ruodot. Leikkaa siitä nahattomia kuutioita. Lisää kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 2 - 3 min.
- Hienonna tuoretta tilliä ja lisää keittoon.
- Keitto sopii lapselle jo 8 kk:n iästä, kun otat tässä vaiheessa lapsen annoksen erilleen. Soseuta se haarukalla. Yli 1-vuotiaille lapsille ja muulle perheelle lisää keittoon tuorejuusto tai ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita tasaiseksi.
- Tarjoa ruisleivän kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
56 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
2,9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa