Punainen lohikeitto

Punainen lohikeitto

Tämä iloisen värinen lohikeitto on täynnä tuoreita kasviksia ja makua. Mausteet ja punainen väri tuovat lohikeittoon uuden säväyksen.

35 min
helppo
64 kcal / 100g
4
9

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (175 g)
iso sipuli
3 (225 g)
porkkanaa
6 - 8 (600 g)
perunaa
200 g
parsakaalia
2 rkl
12 dl
vettä
2
kalaliemikuutiota
1 ½ tl
paprikajauhetta
1 tl
currya
1 ½ rkl
tomaattipyreetä
600 g
kirjolohifileetä
1 prk (2,5 dl)
½ tl
suolaa
¾ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Kuori sipuli, porkkanat ja perunat. Hienonna sipuli ja kuutioi porkkanat, perunat ja parsakaalin varsiosa. Kuullota kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi, liemikuutiot, paprikajauhe, curry ja tomaattipyree. Keitä kypsäksi, n. 15 min. Lisää parsakaalin nuput vasta kypsymisen loppuvaiheessa.
  3. Poista fileestä ruodot ja nahka. Kuutioi. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma kattilaan. Keitä hiljalleen 2 – 3 min.
  4. Mausta suolalla ja hienonnetulla tillillä.

Vinkki

Korvaa halutessasi kirjolohi esim. pakasteseitillä tai muulla kalalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
64 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›