
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.89
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (175 g) iso sipuli
- 3 (225 g) porkkanaa
- 6-8 (600 g) perunaa
- 200 g parsakaalia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 12 dl vettä
- 2 kalaliemikuutiota
- 1½ tl paprikajauhetta
- 1 tl currya
- 1½ rkl tomaattipyreetä
- 600 g kirjolohifileetä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ tl suolaa
- ¾ dl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori sipuli, porkkanat ja perunat. Hienonna sipuli ja kuutioi porkkanat, perunat ja parsakaalin varsiosa. Kuullota kattilassa Oivariini rasvassa.
- Lisää vesi, liemikuutiot, paprikajauhe, curry ja tomaattipyree. Keitä kypsäksi, n. 15 min. Lisää parsakaalin nuput vasta kypsymisen loppuvaiheessa.
- Poista fileestä ruodot ja nahka. Kuutioi. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma kattilaan. Keitä hiljalleen 2 – 3 min.
- Mausta suolalla ja hienonnetulla tillillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
64 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa