
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 h 30 min
Yhteensä
4 h 45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (500-600 g) iso lehtitaikinalevy tai voitaikinalevy
-
2 prk (à 200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 kananmuna
Pinnalle
- 2 rkl tomusokeria
- 2 tl jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Aseta uuni 200 asteeseen.
- Kauli sulanut, vielä hieman kohmeinen taikina kahdeksi n. 20 x 25 cm suorakaiteen muotoiseksi levyksi. (Jos käytössäsi on 600 g taikina, voit kauli levyt hieman isommaksi.)
- Yhdistä kreemit ja rahka. Riko kananmunan rakenne kulhossa ja lisää siitä puolet täytteeseen. Sekoita hyvin. Säästä loppu muna voiteluun.
- Nosta toinen taikinalevyistä leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä täyte sen päälle.
- Pistele kansilevy haarukanpistoilla. Nosta se täytteen päälle ja voitele.
- Kypsennä uunin alaosassa 30 min tai kunnes kypsä.
- Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja nosta vielä jääkaappiin.
- Leikkaa paloiksi. Ripottele pinnalle tomusokeria ja kanelia. Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
299 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
31,2 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa