Helppo lohipiirakka

Helppo lohipiirakka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Helppo lohipiirakka

Helppo lohipiirakka

Rento illanistujaispiirakka valmistuu kädenkäänteessä ja tarjoaa herkullista pikkusuolaista isommalle porukalle.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
sulatus
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset16 pientä palaa

16 pientä palaa
1
iso lehtitaikinalevy
1 rasia (200 g)
1 rasia (200 g)
150 g
kylmäsavulohiviipaleita
1 pieni
punasipuli
30 g
perunalastuja
tuoretta tilliä

Voiteluun

kananmunaa

Ohje

  1. Kauli taikinalevyä hiukan ohuemmaksi leivinpaperin päällä. Nosta uunipellille.
  2. Leikkaa veitsellä viillot taikinan pintaan n. 1,5 cm:n päähän taikinan reunoista.
  3. Levitä tuorejuustot levylle viiltojen sisäpuoliseen osaan. Laita päälle kylmäsavulohta ja punasipuliviipaleita. Voitele reunat kananmunalla.
  4. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 20 - 25 min, kunnes reunat ovat kauniin ruskeat ja taikina kypsä.
  5. Viimeistele perunalastuilla ja tillillä.
  6. Tarjoa illanistujaisissa.
Vinkki

Vinkki

Lisää piirakan päälle mätiä juhlavampaan lopputulokseen.Voit maustaa/koristella taikinan reunat halutessasi siemenillä tai kuivamausteilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.