
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
4.36
tähteä viidestä
11 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 12 isoa grahampaahtoleipäviipaletta
Kostutukseen
-
1 dl
Valio kevytmaitoa tai lihalientäValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 300 g palvikinkkua tai suolalihaa
- 3-4 (150 g (2 dl) maustekurkkua
-
2 prk (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 1 iso punainen paprika
- ½ dl tuoretta persiljaa
Koristeluun
-
1-2 prk (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 100 g ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
- 10 kirsikkatomaatteja
- 10 oliiveja
- 50 g minisalaattisekoitusta
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Aloita voileipäkakun valmistaminen täytteestä. Hienonna palvikinkku ja maustekurkku. Lisää puolet tuorejuustosta. Sekoita.
- Leikkaa paprika hyvin pieniksi kuutioiksi. Sekoita paprika ja hienonnettu persilja loppuun tuorejuustoon.
- Katso ensin miten voileipäkakku kootaan:
- Leikkaa ohuelti leipäpalojen reunat pois. Leikkaa kaksi viipaletta kahtia, jotta voit latoa leivät tiiliskiviladontana. Levitä kolme leipäviipaletta vierekkäin leikkuulaudalle tuorekelmun päälle. Kostuta leipäviipaleet pullasudilla.
- Levitä 1/2 lihatäytteestä levylle. Kostuta leipäkerros aina ennen täytteen levittämistä. Levitä seuraavaan väliin paprikatäytettä ja kolmanteen väliin loppu lihatäyte.
- Kiedo voileipäkakku tuorekelmun sisään tiukaksi paketiksi. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa. Laita halutessasi voileipäkakun päälle leikkuulauta painoksi, jotta pinnasta tulee tasainen.
- Tasoita reunat tarvittaessa. Levitä tuorejuusto voileipäkakun pintaan ja reunoille.
- Koristele voileipäkakku täytteen aineksilla, käytä mielikuvitusta vapaasti. Tarjoa kahvipyödän pikkusuolaisena tai osana noutopöytää!
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
7,6 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa