Voileipäkakut ovat kuuluneet Suomessa perinteiseen juhlavaan kakkupöytään pitkään. Niiden suosiossa on kuitenkin ollut pieni suvantovaihe, joka on taittumassa ja voileipäkakkujen suosio jälleen kasvamassa. Perinteinen lihavoileipäkakku saikin uuden pyöreän muodon. Täytteissä maistuu välimerelliset vivahteet.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pohja | |
---|---|
12 isoa (viipaletta) | vaaleaa paahtoleipää |
Kostutukseen | |
n. 1 dl | lihalientä |
Täyte 1 | |
200 g | palvikinkkua |
1 | punainen paprika pieninä kuutioina |
1 rasia (200 g) | |
½ dl | kaprista |
Täyte 2 | |
½ prk (à 300 g) | latva-artisokkaa öljyssä |
½ rasiaa (à 250 g) | kirsikkatomaatteja |
n. 10 | oliivia |
50 g | ilmakuivattua kinkkua |
1 dl | lehtipersiljaa |
1 prk (200 g) | |
Koristeluun | |
2 rasiaa (à 200 g) | |
retiisejä | |
1 | granaattiomena |
50 g | minisalaattisekoitusta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.