Kirsikka- ja terttutomaatit ovat yleensä hyviä myös talviaikaan, jolloin tomaatit muutoin eivät ole parhaimmillaan. Ohjeen voi valmistaa halutessaan myös säilyketomaateista. Tällöin tomaattien paahtaminen uunissa ei ole tarpeen, vaan ne voi kiehauttaa kattilassa.
1 | punainen chilipalko |
1 kg | kypsiä tomaatteja , esim. kirsikka- tai terttutomaatteja |
1 - 2 rkl | oliiviöljyä |
¼ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1 prk (2,5 dl) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.