Kirsikka- ja terttutomaatit ovat yleensä hyviä myös talviaikaan, jolloin tomaatit muutoin eivät ole parhaimmillaan. Ohjeen voi valmistaa halutessaan myös säilyketomaateista. Tällöin tomaattien paahtaminen uunissa ei ole tarpeen, vaan ne voi kiehauttaa kattilassa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 | punainen chilipalko |
1 kg | kypsiä tomaatteja , esim. kirsikka- tai terttutomaatteja |
1 - 2 rkl | oliiviöljyä |
¼ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1 prk (2,5 dl) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.