
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.83
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (150 g) iso sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
1-2 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 rkl paprikajauhetta
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- 2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
- 7 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 4 viipaletta paahtoleipää
- 1½ rkl sokeria
- ½ tl suolaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.
- Kuullota ne voissa pehmeäksi. Lisää joukkoon myös paprikajauhe ja mustapippuri.
- Lisää tomaattimurska (tai kaltatut ja kuutioidut tomaatit) sekä vesi ja liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi.
- Leikkaa reunat pois leivistä. Murenna leivät keiton joukkoon. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla n. 15 min.
- Lisää sokeri ja suola sekä tuorejuusto. Kuumenna sekoittaen kunnes keitto on tasaista.
- Soseuta keitto halutessasi sauvasekoittimella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
5,8 g
Rasva
2,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa