
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.57
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g valkokaalia
- 1 iso (100 g) porkkana
- 2 (150 g) sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1¼ l vettä
- 1 tlk (400 g) kokonaisia kuorittuja tomaatteja
- 2 liha-juuresliemikuutiota
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1 tl sokeria
- ½ (130 g) purjoa
- 1 (200 g) punainen paprika
- 2 (100 g) varsisellerin vartta
- 200 g palvikinkkua
- 45 g pätkäspagettia tai minipastaa
- 1 dl tuoretta persiljaa
-
1-2 (à 200 g)
Valio Eila® raejuustoaLaktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali ja porkkana. Leikkaa halkaistut sipulit ohuiksi siivuiksi. Hienonna valkosipulin kynnet.
- Kuumenna rasva isossa kattilassa. Lisää kaali, porkkana, sipulit ja tomaattipyree. Kuullota sekoitellen 5 min.
- Lisää vesi, säilyketomaatit, liemikuutiot, pippuri ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi.
- Keitä kasviksia kannen alla 15 min. Hienonna keiton kiehuessa puhdistettu purjo, suikaloi paprika, viipaloi sellerit ja kuutioi palvikinkku.
- Lisää pasta, kasvikset ja kinkku. Keitä 5 - 10 min.
- Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Lusikoi annosten päälle raejuustoa.
- Tarjoa ruisleivän kanssa.
VINKKI: Pesto-raejuusto
- Yhdistä kulhossa 1 prk (200 g) Valio raejuustoa, 2 rkl Valio kreikkalaista jogurttia, n. 2 tl punaista pestoa ja 1 tl sokeria. Lisää annosten päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
41 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
1,6 g
Tyydyttynyt rasva
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa