Punainen paprika-tomaattikeitto

Punainen paprika-tomaattikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Punainen paprika-tomaattikeitto

Punainen paprika-tomaattikeitto

Reippaan punainen paprika-tomaattisosekeitto piristää mielen ja antaa energiaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
3
punaista paprikaa
1
sipuli
1 - 2 rkl
400 g
tomaattimurskaa
1 l
kanalientä tai kasvislientä
1 tl
timjamia
100 g
kurkkua
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
1 prk (150 g)
1 - 2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Suikaloi paprikat ja sipuli ja paista ne voissa kattilassa pehmeiksi. Lisää joukkoon tomaattimurska
  2. Lisää liemi ja kuumenna kiehuvaksi, mausta ja anna kiehua muutama min. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
  3. Leikkaa kurkku aivan pieniksi kuutioiksi ja hienonna oliivit. Lisää ne sekä crème fraîche keiton joukkoon. Mausta valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
48 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›