Punainen paprika-tomaattikeitto

Punainen paprika-tomaattikeitto

Reippaan punainen paprika-tomaattisosekeitto piristää mielen ja antaa energiaa.

30 min
keskitaso
48 kcal / 100g
0

Ainekset5 annosta

5 annosta
3
punaista paprikaa
1
sipuli
1 - 2 rkl
400 g
tomaattimurskaa
1 l
kanalientä tai kasvislientä
1 tl
timjamia
100 g
kurkkua
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
1 prk (150 g)
1 - 2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Suikaloi paprikat ja sipuli ja paista ne voissa kattilassa pehmeiksi. Lisää joukkoon tomaattimurska
  2. Lisää liemi ja kuumenna kiehuvaksi, mausta ja anna kiehua muutama min. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
  3. Leikkaa kurkku aivan pieniksi kuutioiksi ja hienonna oliivit. Lisää ne sekä crème fraîche keiton joukkoon. Mausta valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
48 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›