Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto

Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto

25 min
helppo
67 kcal / 100g
9
12

Koskenlaskija sulatejuusto tuo ihanaa pehmeyttä tähän helppoon tomaatti-pastakeittoon.

Ainekset

4 annosta
1
iso sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
2 - 3
varsisellerin vartta
2 rkl
tomaattipyreetä
1 ½ l
vettä
1
kanaliemikuutio
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
4 dl
simpukkaminipastaa
½ pkt (à 250 g)
suolaa

Pinnalle

hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki Oivariini rasvassa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut sellerinvarret sekä tomaattipyree.
  2. Lisää vesi, kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Keitä n. 8 min.
  3. Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Tarkista suola. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
2 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)