Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto

Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto

Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto

Koskenlaskija sulatejuusto tuo ihanaa pehmeyttä tähän helppoon tomaatti-pastakeittoon.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
iso sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
2 - 3
varsisellerin vartta
2 rkl
tomaattipyreetä
1 ½ l
vettä
1
kanaliemikuutio
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
4 dl
simpukkaminipastaa
½ pkt (à 250 g)
suolaa

Pinnalle

hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki Oivariini rasvassa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut sellerinvarret sekä tomaattipyree.
  2. Lisää vesi, kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Keitä n. 8 min.
  3. Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Tarkista suola. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›