Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Härkis-pastakastike

Härkis-pastakastike on helppo ja nopeatekoinen klassikkokastike, joka sopii niin pastan kuin perunoidenkin seuraan.

Härkis-pastakastike

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 1 pkt (250 g)
    Gold&Green® härkäpapumurskaa original
    Sama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumurska Original (tai kavereiden kesken ihan…
    Gold&Green® Härkis® härkäpapumurska 250 g Original
  • 1 sipulia
  • 5 dl tomaattimurskaa
  • 3 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 tl sokeria
  • ½ tl oreganoa
  • ¼ tl rouhittua mustapippuria
  • 150 g kirsikkatomaatteja

Ohje

  1. Paista härkäpapumurska öljyssä ja siirrä sivuun.
  2. Ruskista sipulikuutiot öljyssä. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, kasvisliemikuutio ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon kirsikkatomaatit ja härkäpapumurska. Anna hautua hetken aikaa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 5,3 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,5 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.