Helppo jauheliha-pastakeitto

Helppo jauheliha-pastakeitto

20 min
helppo
94 kcal / 100g
12
6

Koko perheelle maistuva lempeä ja helppotekoinen jauhelihakeitto sopii kiireiseenkin arkeen ja keitto valmistuu alle puolessa tunnissa − todellinen arjen pelastaja.

Ainekset

5 annosta
400 g
naudan jauhelihaa
1 pussi
pakastesipulikuutioita
1 rkl
1 l
vettä
2
lihaliemikuutiota
2 dl
pastaa
1 pussi (200 g)
keittojuureksia
2 - 3 rkl
tomaattipyreetä
2 dl
basilikaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja sipuli Oivariinissa pannulla
  2. Mittaa kattilaan vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot, jauhelihaseos ja pasta. Anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on lähes kypsää.
  3. Lisää muut ainekset, sekoittele ja anna kiehua muutama minuutti. Tarkista maku ja mausta halutessasi esim. tuoreella basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)