
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
1 rkl
kylmää vettä
- 1 kananmuna
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Nypi jääkaappikylmä voi, sokeri, vehnäjauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi (tai muna). Painele taikina tasaiseksi.
- Kääri kelmuun ja anna levätä jääkaapissa 30 min ennen leipomista.
- Kauli tai painele taikina ø 28 cm:n piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
453 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
56,5 g
Rasva
22,4 g
Tyydyttynyt rasva
12,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa