Miilunpolttajan spagetti

Miilunpolttajan spagetti

35 min
helppo
264 kcal / 100g
6
15

Miilunpolttajan spagetti on ihanan täyteläistä ja saa makua maustetusta ruokakermasta sekä juustoraasteesta.

Ainekset

4 annosta
350 g
spagettia
1 pkt (140 g)
suomalaista pekonia tai chorizo-makkaraa
2
kananmunaa
1 prk (2,5 dl)
mustapippuria myllystä
1 pussi (130 g)

Ohje

  1. Laita spagetti kiehuvaan, merisuolalla maustettuun veteen. Keitä se juuri ja juuri kypsäksi. Ota keitinvedestä 1 dl talteen, valuta ja huuhtele spagetti.
  2. Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi tai hienonna makkara. Paista suikaleita tilavassa paistokasarissa tai pinnoitetussa kattilassa keskilämmöllä, kunnes ne ovat rapeita.
  3. Sekoita kulhossa munat, ruokakerma, mustapippuri ja 2 dl juustoraastetta. Kaada spagetti pekonin joukkoon. Lisää 1 dl keitinvettä sekä munaseos. Kuumenna seosta puuhaarukoilla nostellen, kunnes munaseos alkaa hyytyä.
  4. Jätä ruoka mehevän kosteaksi. Ripota pinnalle loput juustoraasteesta sekä mustapippuria myllystä. Tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
264 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
13 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
159 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)