Miilunpolttajan spagetti

Miilunpolttajan spagetti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Miilunpolttajan spagetti

Miilunpolttajan spagetti

Miilunpolttajan spagetti on ihanan täyteläistä ja saa makua maustetusta ruokakermasta sekä juustoraasteesta.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
350 g
spagettia
1 pkt (140 g)
suomalaista pekonia tai chorizo-makkaraa
2
kananmunaa
1 prk (2,5 dl)
mustapippuria myllystä
1 pussi (130 g)

Ohje

  1. Laita spagetti kiehuvaan, merisuolalla maustettuun veteen. Keitä se juuri ja juuri kypsäksi. Ota keitinvedestä 1 dl talteen, valuta ja huuhtele spagetti.
  2. Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi tai hienonna makkara. Paista suikaleita tilavassa paistokasarissa tai pinnoitetussa kattilassa keskilämmöllä, kunnes ne ovat rapeita.
  3. Sekoita kulhossa munat, ruokakerma, mustapippuri ja 2 dl juustoraastetta. Kaada spagetti pekonin joukkoon. Lisää 1 dl keitinvettä sekä munaseos. Kuumenna seosta puuhaarukoilla nostellen, kunnes munaseos alkaa hyytyä.
  4. Jätä ruoka mehevän kosteaksi. Ripota pinnalle loput juustoraasteesta sekä mustapippuria myllystä. Tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
265 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.