Reseptit käden ulottuvilla: Valio leivontatuotteissa on AR-kokemus

Tekisi mieli leipoa, mutta mitä? Skannaa AR-koodi pakkauksesta ja pääset suoraan resepteihin! Valion leivontatuotteissa, kuten maustetuissa rahkoissa ja leivontakermoissa on nyt lisätyn todellisuuden eli AR (Augmented Reality) -kokemus, jossa älypuhelimen kautta voi katsoa tuotteelle sopivia reseptejä - vaikka jo kaupassa.

Poikkeusvuosi 2020 sai monet ruoanlaiton ja leivonnan ensikertalaiset tarttumaan kauhaan ja kattilaan. Toimme lisätyn todellisuuden leivontatuotteisiin, koska haluamme auttaa ihmisiä ilahduttamaan itseään ja toinen toisiaan omatekoisilla leivonnaisilla. Nyt se on entistä helpompaa.

Valion maustetuista leivontatuotteista, kuten maustetuista rahkoista sekä suklaa- ja kinuskikermoista löytyy nyt AR-koodi sekä ohjeistus lisätyn todellisuuden sisältöjen hyödyntämiseen. AR-kokemus ehdottaa kullekin tuotteelle kolmea ajankohtaista, houkuttelevaa reseptivinkkiä.

Reseptit toki löytyvät myös valio.fi-palvelustamme, mutta ajattelimme hieman helpottaa runsaudenpulaa. Leivonta- ja jälkiruokareseptejä on palvelussa noin 1 500. Ja uusia teemme jatkuvasti.

Näin käytät AR-sisältöjä

  1. Valitse oma suosikkisi Valion leivontatuotteista. Löydät maustetut rahkat ja leivontakermat hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista.
  2. Mene älypuhelimen nettiselaimella osoitteeseen ar.valio.fi.
  3. Salli kameran käyttö ja osoita kameralla tuotepakkauksen kyljessä olevaa AR-koodia.
  4. Kokemus avautuu nyt puhelimen näytölle. Tutustu reseptiehdotuksiimme tai katso lisää reseptejä sinisestä valio.fi -painikkeesta. Tällöin siirryt suoraan reseptisivuille katsomaan lisää reseptejä tuotteelle.
  5. Kannattaa katsoa AR-reseptiehdotukset taas seuraavan kerran, kun mietit leivontatuotteidemme käyttöä. Päivitämme AR-kokemukseen koko ajan uusia, sesonkiin sopivia reseptejä!
Vähemmän etsimistä, enemmän leipomista!

Reseptit tuotteittain

Voit kurkata myös tästä, mitkä reseptit juuri nyt löytyvät AR-kokemuksesta.

Reseptit Valio maustettu rahka Vanilja

Reseptit Valio maustettu rahka kuningatar

Reseptit Valio maustettu rahka sitruuna

Reseptit Valio maustettu rahka appelsiini

Reseptit Valio maustettu rahka mansikka

Reseptit Valio maustettu rahka irish cream & coffee

Reseptit Valio maustettu rahka lakka

Reseptit Valio maustettu rahka passion

Reseptit Valio kermarahka

Reseptit Valio kinuskikerma

Reseptit Valio suklaakerma

Kutkuttaako jauhopeukaloa?

Olemme koonneet yhteen paikkaan kaikki herkulliset leivontareseptimme aina pehmoisista pullista rapeisiin leipiin ja juhlaviin voileipäkakkuihin saakka. Valio Koekeittiö on testannut reseptit toimiviksi, joten voit olla varma, että onnistut!

Mennään leipomaan