Valio Gefilus® Kefir – vähempisokerinen, Suomessa ainutlaatuinen välipala

Maailmalla supersuosittu, fermentoitu kefiiri on valloittanut myös suomalaisten sydämet. Valio Gefilus® Kefir on vastaus kuluttajien toiveisiin vähempisokerisista välipaloista. Niissä on runsaasti makua vähemmällä sokerilla.

Valio Gefilus® Kefir juotavat välipalat

Juotavista Valio Gefilus® Kefir välipaloista löytyy maustamaton ja vadelman makuinen vaihtoehto. Maustamattomassa Valio Gefilus® Kefir juotavassa välipalassa ei ole lainkaan lisättyä sokeria, maustetussa versiossakin vain 4 grammaa 100 grammaa kohti.

Maista sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa

Valio Gefilus® Kefir sopii kiireisen elämän eri tilanteisiin niin lapsille kuin aikuisille. Se on maukas aamu-, väli- tai iltapala. Valio Gefilus® Kefir on hyvää sellaisenaan mutta maistuu myös esimerkiksi marjojen, murojen tai myslin kanssa. Lisäksi sitä voi käyttää smoothieiden ja marja- tai hedelmäpirtelöiden valmistuksessa.

Löydät Valio Gefilus® Kefir välipalasi kaupoista jogurttien läheisyydestä.

USA:ssa kefiiri on supersuosittu

Valio Gefilus® Kefir välipalan juuret ovat Kaukasuksella, missä kefiiriä on valmistettu tuhansia vuosia. Nykyään kefiiri on suosituinta Venäjällä ja Itä-Euroopassa, ja viime vuosina se on noussut trendituotteeksi USA:ssa. Kefiirin kysyntä kasvoi USA:ssa viime vuonna tuntuvasti, ja sen uskotaan kehittyvän kreikkalaisen jogurtin kaltaiseksi hitiksi erityisesti terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Tuote herättää kiinnostusta nyt myös läntisessä Euroopassa.

Valio on kehittänyt kefiiristä suomalaiseen makuun sopivan ja Suomessa aiunutlaatuisen version. Valio Gefilus® Kefir valmistetaan tuoreesta suomalaisesta maidosta hapattamalla käyttäen moderneja hapatteita, jotka saavat aikaan juotavan välipalan ainutlaatuisen maun ja pirskahtelevan koostumuksen. Valio Gefilus® Kefir valmistetaan Valion Oulun tehtaalla.

Maailman tutkituinta maitohappobakteeria

Valio Gefilus® Kefir sisältää maailman tutkituinta Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria, proteiinia, kalsiumia sekä D-vitamiinia, joka ylläpitää kehon puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. 100 grammaa juotavaa välipalaa sisältää 20 prosenttia ja lusikoitava jogurtti 30 prosenttia päivittäisestä D-vitamiinin saantisuosituksesta. Valio Gefilus® Kefir nautitaan osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuote on laktoositon.

Kokeile myös ruoanlaitossa ja leivonnassa!