Siirry sisältöön


PROfeel x @hopkinsjr -arvonnan säännöt


Valion vuonna 2023 yhdessä Shawn Hopkinsin @hopkinsjr Instagram -tilillä järjestämän arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia [email protected].

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 3.7.2023 ja päättyy 7.7.2023 klo 23.59

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 3.-7.7.2023 täyttämällä Instagramissa @hopkinsjr -tilillä ilmoitetun lomakkeen sääntöjen mukaisesti.

Arvomme yhteensä kaksikymmentä (20) paikkaa koripallotreeneihin yhdessä Shawnin ja PROfeelin kanssa 12.7.2023. Arvomme paikat kaikkien kilpailusääntöjen mukaan osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio arpoo Valion kaikkien osallistujien kesken kaksikymmentä osallistumismahdollisuutta treeneihin yhdessä Shawn Hopkinsin ja PROfeelin kanssa. Osallistumisen arvo noin 30 €. Voittajille ilmoitetaan Shawnin toimesta kilpailun päätyttyä. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste.

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksensa näkymiselleen tilaisuudesta kuvattavalla sosiaalisen median materiaalilla. Materiaali julkaistaan tilaisuuden jälkeen Shawn Hopkinsin sosiaalisessa mediassa sekä käytetään Valion maksetussa mainonnassa sosiaalisessa mediassa.  

Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 3.7.2023.

Search