Siirry sisältöön
Jogurtit

Tuoteryhmä

Jogurtit

Jogurtti on tuhansia vuosia vanha, yhä erittäin ajankohtainen ruokainnovaatio. Luota klassikkoon ja tutustu myös Valiojogurtin uusimpiin muotoihin.

Valiojogurtti®: tutustu rakastettuun klassikkoon

Valiojogurtti® on valloittanut suomalaisten ihmisten sydämet jo yli 50 vuoden ajan, vuodesta 1968 lähtien. Se on myös aina vastannut valikoimallaan kuluttajien toiveisiin. Tästä syystä rakkaiden klassikoiden rinnalta löytyy myös uusia herkullisia vaihtoehtoja ja kiinnostavia kausimakuja.

Valiojogurtti® ja pitkää ikää

Haikean kaunis melodia, Valiojogurtti ® valssi

Kim Kuusen vuonna 1978 säveltämä kappale on yksi Suomen tunnetuimmista mainosmusiikeista, joka palauttaa mieleen muistoja vuosien takaa.

Suomalaisten sydämiin on jäänyt mainoksista tuttu ratsumies

Ratsastajahahmo ilmestyi vuosien ajan sumun keskeltä toivottamaan terveyttä ja pitkää ikää.

Valio Gefilus® OLO™ tukee vatsan hyvinvointia*

Yhdestä Valio Gefilus OLO pikarista saa kuitua reilut 4 grammaa. Kuitu on tärkeä osa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. *Lisäski jogurtit sisältävät kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Valio OLO jogurtit, nyt osa Valio Gefilus® tuoteperhettä

Valio OLO jogurtit, nyt osa Valio Gefilus® tuoteperhettä

Gefilus tuotteissa yhdistyvät erinomainen maku, kiinnostavat lisäarvot ja ainutlaatuinen LGG® maitohappobakteeri. Yhteneväinen pakkausilme sekä Gefilus merkin tunnukset viestivät maukkaasta elinvoimasta. Kaikki Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, joka edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Makeus vain hedelmistä

Valio Luonnonjogurtti+™ on täyteläistä luonnonjogurttia ja aitoa hedelmää eikä sisällä lisättyä sokeria. Maista sokeroimaton ja makeutusaineeton herkku: nappaa mukaan tämä hedelmäisen herkullinen välipala tai nauti kotona! Kesäinen uutuusmaku appelsiini, mango & sitruuna kartonkipikarissa on sopii täydellisesti hitaisiin loma-aamiaisiin tai ihaniin piknikhetkiin.

Valio A+ ™ luonnonjogurtit: nauti pehmeästä mausta

Valio A+ ™ jogurtit sisältävät asidofilus- ja bifidobakteereita. Sopivat vaikka tuunattavaksi oman makusi mukaan.

Valio Gefilus®: sisältää maitohappobakteeria

Haluaisitko nauttia maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lacticaseibacillus rhamnosus GG:tä?

Valio Luomu™: luonnonmukaisin menetelmin tuotettu

Valio Luomu™ jogurtit on valmistettu aina suomalaisesta luomumaidosta. Myös kaikki muut tuotteiden valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat luomua.

Valio Play®: herkullisen hauskat jogurtit

Kun elämä on yhtä leikkiä ja syöminen vain lyhyt paussi ennen seuraavia seikkailuja, Valio Play® jogurtit ovat kätevä välipala.

Search