Siirry sisältöön

Brändi
Gefilus logo

Valio Gefilus®

Valio Gefilus® tuotteissa yhdistyvät erinomainen maku, kiinnostavat lisäarvot ja ainutlaatuinen LGG® maitohappobakteeri. Syksyllä 2022 tuoteperhe on uudistunut, ja löydätkin vanhat ja uudet suosikkisi uudesta, raikkaasta tuotepakkauksesta. Tutustu laajaan valikoimaan!


Tue vatsasi hyvinvointia*

Kaipaako vatsasi hiukan huomiota? Näillä tuotteilla vatsan helliminen on helppoa ja herkullista. Uudistuneet Gefilus OLO jogurtit houkuttelevat hemmottelemaan vatsaa aamusta iltaan. Näiden maku on entistä maukkaampi ja suutuntuma ihanan täyteläinen! Entä oletko kokeillut kefiriä? Se on hieman kuin piimää mutta vain pirskahtelevampaa! *Valio Gefilus® OLO jogurtit, piimä, kefirit sekä samettiset juomat ja ananas-porkkanamehu sisältävät kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Mukana menossa myös maailman tutkituin LGG® maitohappobakteeri.


Jogurttipohjaiset tuotteet

Starttaa päiväsi Valio Gefilus® tehoshotilla – se sisältää paljon hyvää pienessä pakkauksessa! Kun kaipaat virtaa päivään, on lempeä jogurttipohjainen smoothiejuoma täydellinen välipala.

Hedelmäpohjaiset tuotteet

Valio Gefilus® shotit ja smoothiet ovat täynnä makua, väriä ja vitamiineja. Kylmämehuhyllyssä kannattaa suunnistaa Valio Gefilus® tuotteiden kohdalle, kun haluat juomaltasi vähän enemmän. Mehuista löytyy raikkaita vaihtoehtoja joka makuun kiinnostavilla lisäarvoilla.


Virkisty*

Kun kaipaat virkistystä, nappaa kylmähyllystä mukaan nämä tuotteet. *Ne sisältävät mm. C- ja B12-vitamiineja, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Omena-päärynä-limemehussa on lisäksi runsaasti magnesiumia ja riboflaviinia (B2). Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Mukana menossa maailman tutkituin LGG® maitohappobakteeri.Mikä ihmeen LGG®?

Valio Gefilus® tuotteiden sisältämä maitohappobakteeri Lacticaseibacillus rhamnosus GG on ainutlaatuinen. Siitä on enemmän tutkimustietoa kuin yhdestäkään muusta maitohappobakteerista ja sillä on ainutlaatuiset, pehmeät karvat, joilla se liittyy vahvaksi osaksi suolistosi bakteerijoukkoja.

Mikä ihmeen LGG®?

Search