TÄYTTÄ MAKUA, VÄHEMMÄN SOKERIA

Suomalaiset toivovat välipalojensa sisältävän yhä vähemmän sokeria. Valio vastasi tähän toiveeseen ryhtymällä sokeritalkoisiin: tavoitteenamme on puolittaa maitopohjaisten välipalatuotteiden, erityisesti jogurttien sokeripitoisuus vuoteen 2020 mennessä – mausta tinkimättä.

 • Valio aloittaa sokeritalkoot

  Valion tavoitteena on puolittaa valmistamiensa maitopohjaisten välipalatuotteiden, erityisesti jogurttien, sokeripitoisuus vuoteen 2020 mennessä – mausta tinkimättä. Lue lisää ›

  Tavoite: Vähentää 50% sokeria vuoteen 2020 mennessä.

 • Valio tuo myyntiin vähempisokerisia välipalatuotteita

  Valion syksyn uutuustuotteet vastaavat kuluttajien toiveisiin: tarjolla on nyt entistä enemmän vähempisokerisia vaihtoehtoja. Vähemmän sokeria sisältävät tuotteet sopivat erinomaisesti esimerkiksi välipalaksi – ja mikä tärkeintä, maistuvat mainiolle! Lue lisää ›

  Tavoite: Vähentää 50% sokeria vuoteen 2020 mennessä.

 • Kreikkalaiset jogurtit entistä vähempisokerisina

  Uudet Valio A+™ kreikkalaiset kerrosjogurtit ovat herkullisia: päällä ihanaa kreikkalaista luonnonjogurttia ja pohjalla makeaa hilloa, jossa vain ripaus sokeria. Nauti välipalaksi kun haluat valmiin, mutta ei niin makean välipalan. Lue lisää ›

  Tavoite: Vähentää 50% sokeria vuoteen 2020 mennessä.

 • Koko Valiojogurtti® valikoimassa 30 % vähemmän lisättyä sokeria

  Vähemmän sokeria, mausta tinkimättä: jokainen Valiojogurtti® sisältää nyt 30 % vähemmän lisättyä sokeria. Lue lisää ›

  Tavoite: Vähentää 50% sokeria vuoteen 2020 mennessä.

#vähennyslupaus

Valio haastaa kaikki suomalaiset vähentämään suolan ja sokerin käyttöä. Järjestimme haasteen hengessä kilpailun, jossa pyysimme suomalaisia kertomaan kuvalla tai tekstillä miten he vähensivät suolan tai sokerin käyttöä. Tehtyjä vähennyslupauksia vastaan Valio lahjoitti 5000 vähempisokerista ja -suolaista välipalaa koululaisille.

Lue lisää lahjoituksista ›

Tiesitkö tämän sokerista?

WHO:n ja ravitsemussuositusten tämänhetkinen suositus on, että päivittäisestä energiansaannista enintään 10 % tulisi lisätystä sokerista.

Miten sokeri liittyy maitotuotteisiin?

Maitotuotteiden sisältämä sokeri voi olla kahdenlaista: luontaista ja lisättyä. Maitotuotteiden raaka-aineet, siis maito ja marjat sekä hedelmät, sisältävät luontaisesti sokeria. Maidossa on luonnostaan maitosokeria eli laktoosia noin 5 g / 100 g. Useissa maustetuissa maitotuotteista on myös lisättyä sokeria.

Miksi Valio vähentää sokeria?

Valio on jo edelläkävijä vähemmän sokeria sisältävissä tuotteissa. Kolmannes Suomessa myytävistä Valion maitopohjaisista välipalatuotteista on sokeroimattomia tai sisältää vähintään 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin välipalatuotteisiin verrattuna.

Suurin osa suomalaisista haluaa vähentää sokerin käyttöä. Valio vastaa tähän toiveeseen laajentamalla vähemmän lisättyä sokeria sisältävien välipalojen valikoimaa niin lapsille kuin aikuisille. Valion kehittämillä ja patentoimilla innovaatioilla välipalojen sisältämää sokeria voidaan seuraavan viiden vuoden aikana vähentää entisestään.

Brändit

Tuotteet

0 kpl

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi