Jogurtit

Jogurtti on tuhansia vuosia vanha, yhä erittäin ajankohtainen ruokainnovaatio. Luota klassikkoon ja tutustu myös Valiojogurtin uusimpiin muotoihin.

Jogurtin valmistus on periaatteessa yksinkertaista: lisätään maitoon maitohappobakteereita sekä haihdutetaan vettä, jolloin koostumus sakenee ja maku muuttuu happamaksi. Käytännössä erilaisilla hienovaraisilla keinoilla saadaan aikaan lukemattomia yhdistelmiä makua, suutuntumaa ja ruoanlaitto-ominaisuuksia.

Jogurttia jokaiseen tilanteeseen

Jogurtti on suomalaisille rakas välipala, jota syödään taaperosta vaariin. Sen voi nauttia valmiiksi maustettuna, maustaa oman makunsa mukaan ja kuitata kuidun tarvetta pienellä tujauksella viljaa. Tutustu jogurtteihimme ja katso, miten jogurtti voisi ilahduttaa juuri sinun päivääsi!

Valiojogurtti®: tutustu rakastettuun klassikkoon

Valiojogurtti® on valloittanut suomalaisten ihmisten sydämet jo yli 50 vuoden ajan, vuodesta 1968 lähtien. Se on myös aina vastannut valikoimallaan kuluttajien toiveisiin. Tästä syystä rakkaiden klassikoiden rinnalta löytyy myös uusia herkullisia vaihtoehtoja ja kiinnostavia kausimakuja.

Katso kaikki Valiojogurtti® tuotteet

Valiojogurtti® ja pitkää ikää

  • Haikean kaunis melodia, Valiojogurtti ® valssi

    Kim Kuusen vuonna 1978 säveltämä kappale on yksi Suomen tunnetuimmista mainosmusiikeista, joka palauttaa mieleen muistoja vuosien takaa.

  • Suomalaisten sydämiin on jäänyt mainoksista tuttu ratsumies

    Ratsastajahahmo ilmestyi vuosien ajan sumun keskeltä toivottamaan terveyttä ja pitkää ikää.

Valio Gefilus® OLO™ tukee vatsan hyvinvointia*

Yhdestä Valio Gefilus OLO pikarista saa kuitua reilut 4 grammaa. Kuitu on tärkeä osa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. *Lisäski jogurtit sisältävät kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Valio OLO jogurtit, nyt osa Valio Gefilus® tuoteperhettä

Gefilus tuotteissa yhdistyvät erinomainen maku, kiinnostavat lisäarvot ja ainutlaatuinen LGG® maitohappobakteeri. Yhteneväinen pakkausilme sekä Gefilus merkin tunnukset viestivät maukkaasta elinvoimasta. Kaikki Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, joka edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Valio Gefilus

Makeus vain hedelmistä

Valio Luonnonjogurtti+™ on täyteläistä luonnonjogurttia ja aitoa hedelmää eikä sisällä lisättyä sokeria. Maista sokeroimaton ja makeutusaineeton herkku: nappaa mukaan tämä hedelmäisen herkullinen välipala tai nauti kotona! Kesäinen uutuusmaku appelsiini, mango & sitruuna kartonkipikarissa on sopii täydellisesti hitaisiin loma-aamiaisiin tai ihaniin piknikhetkiin.

Valio A+ ™ luonnonjogurtit: nauti pehmeästä mausta

Valio A+ ™ jogurtit sisältävät asidofilus- ja bifidobakteereita. Sopivat vaikka tuunattavaksi oman makusi mukaan.

Tutustu kaikkiin Valio A+ ™ jogurtteihin

Valio Gefilus®: sisältää maitohappobakteeria

Haluaisitko nauttia maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä?

Tutustu Valio Gefilus® tuotteisiin

Valio Luomu™: luonnonmukaisin menetelmin tuotettu

Valio Luomu™ jogurtit on valmistettu aina suomalaisesta luomumaidosta. Myös kaikki muut tuotteiden valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat luomua.

Valio Luomu™ - pieniä hyviä tekoja

Valio Play®: herkullisen hauskat jogurtit

Kun elämä on yhtä leikkiä ja syöminen vain lyhyt paussi ennen seuraavia seikkailuja, Valio Play® jogurtit ovat kätevä välipala.

Hyppää mukaan Valio Play® maailmaan

Jogurtti näyttää kyntensä keittiössä

Jogurtti on harvoin ruoanlaiton ja leivonnan pääosassa. Se on uskollinen ja monipuolinen taustahahmo, joka mureuttaa lihat ja korostaa pääraaka-aineiden makua taipuessaan suvereenisti marinadista kastikkeeksi, suolaiseen ja makeaan ruoanlaittoon.

Katso videolta Teemu Laurellin vinkki, kuinka maustamattomasta jogurtista valmistuu täydellinen dippi vaikkapa kasviksille.

Lisää hyviä välipaloja: kaurapohjaiset gurtit

Ei jogurtti vaan gurtti - kirpeän marjaiselle ja hedelmäiselle välipalalle on nyt myös kasvipohjainen vaihtoehto. Jogurtti-nimeä voi käyttää vain maidosta valmistetusta tuotteesta, joten kasvipohjainen herkku on kielessämme kääntynyt gurtiksi. Valio Oddlygood® kaurapohjainen gurtti on jogurtin tapaan käytettävä, lusikoitava välipala. Valio Oddlygood® gurteista on saatavilla myös runsaammin proteiinia sisältäviä makuja.