Laaja valikoima vähempisokerisia välipaloja

Valion vähemmän lisättyä sokeria sisältävät välipalat maistuvat hyvälle ja antavat energiaa arjen aherrukseen. Olemme vähentäneet sokeria jo noin 110 tuotteesta - ja työmme jatkuu.

2015
Heinäkuu
Syyskuu
2016
Helmikuu
Toukokuu
Syyskuu

Valio aloittaa sokeritalkoot

Valion tavoitteena on puolittaa valmistamiensa maitopohjaisten välipalatuotteiden, erityisesti jogurttien, sokeripitoisuus vuoteen 2020 mennessä – mausta tinkimättä.

Lue lisää >

Valio tuo myyntiin vähempisokerisia välipalatuotteita

Valion syksyn uutuustuotteet vastaavat kuluttajien toiveisiin: tarjolla on nyt entistä enemmän vähempisokerisia vaihtoehtoja. Vähemmän sokeria sisältävät tuotteet sopivat erinomaisesti esimerkiksi välipalaksi – ja mikä tärkeintä, maistuvat mainiolle!

Lue lisää >

Kreikkalaiset jogurtit entistä vähempisokerisina

Uudet Valio A+™ kreikkalaiset kerrosjogurtit ovat herkullisia: päällä ihanaa kreikkalaista luonnonjogurttia ja pohjalla makeaa hilloa, jossa vain ripaus sokeria. Nauti välipalaksi kun haluat valmiin, mutta ei niin makean välipalan.

Lue lisää >

Lasten suosikissa vähemmän sokeria

Myös Valio Play® välipalat saivat uudet, vähemmän sokeria sisältävät tuotteet. Valio Play® jogurttivanukkaissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin vanukkaisiin verrattuna ja jogurteissa 40 % vähemmän lisättyä sokeria. Mausta tinkimättä!

Lue lisää >

Koko Valiojogurtti® valikoimassa 30 % vähemmän lisättyä sokeria

Vähemmän sokeria, mausta tinkimättä: jokainen Valiojogurtti® sisältää nyt 30 % vähemmän lisättyä sokeria.

Lue lisää >

Brändit

Tuotteet

0 kpl

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi