Valio Jäätelöfabriikki

Jäätelö, joka saa hyvälle tuulelle. Se on meistä hyvä idea.

Idea ei voi olla huono, jos se saa hyvälle tuulelle. Tästä ajatuksesta kaikki alkoi, ja näin syntyi Valio Jäätelöfabriikki ja Valion paluu jäätelöihin. Jäätelöfabriikkimme on pieni, omintakeinen ideapaja ison meijerin sisällä. Täällä me jäätelöntekijät teemme rakkaudella varsin erityistä, hyvän tuulen jäätelöä sekä pyrimme jatkuvasti keksimään uusi keinoja, joilla ilahduttaa jäätelörakastajia.

Hymyn eteen teemme siis paljon muutakin kuin jäätelöä, vaikkei siihen usein muuta tarvitakaan.

SE PARHAITEN NAURAA, JOLLA JÄÄTELÖ

Valio Jäätelöfabriikki kietoo vastuttamattoman makuiset kermaiset jäätelöt nautinnolliseen määrään herkullista kastiketta, jota olemme nyt lisänneet kaikkiin tuotteisiimme entistä reilummin. Ja mikä parasta: laktoosi ei rajaa herkuttelua, sillä kaikki Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöistä ovat laktoosittomia - ja suurin osa gluteenittomia. Maista ihania uutuusmakujamme tai mikset kokeilisi vaikka kaikkia! Mikä on sinun suosikkimakusi?

MIELESI TEKEE TUUTTIA

Lime-sitruunatuuttia, kreisi kinuskituuttia, unelmasuklaatuuttia, salmiakkipommituuttia… Hypnotisoivan herkulliset Valio Jäätelöfabriikki -tuutit sisältävät premium kermajäätelön lisäksi maistuvia paloja ja suussa sulavaa kastiketta koko tuutin täydeltä. Tuuttinautinnon kruunaa rapea, laadukas vohveli. Kaikki tuutit ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Jesse Kallio – Meijerityöntekijä

Jesse on tunnollinen jäätelömies, parrakas hevimies ja hieno mies, jolle maistuu jäätelö vähintään viidesti viikossa. Hötkyilemätön mietiskelijä, jonka oma kädenjälki tuppaa priimajäätelöä pukkaa.

Kaisa Haipus - Kehitys- ja laatupäällikkö

Työkseen jäätelöä arvioiva. Eli tarkistaa laatua. Eli maistelee päivät pitkät jäätelöä. Kaisa syökin jäätelönsä mieluiten töissä, siellä kun ei iske annoskateus. Kaikille niin sanotusti riittää.

Juha Pohjola - Meijeristiksi opiskeleva & jäätelönpakkaaja veteraani

Juhan lähellä sydäntä ovat jäähän liittyvät asiat. Hyvälle tuulelle saavat niin oululainen jääkiekko kuin oululainen jäätelö. Kädessä pysyy siis sekä maila että lusikka.

Juha Huovinen - Pakkaamon tirehtööri & pakkausten asiantuntija

Jos jotain ei tiedä, sitä kysytään Juhalta. Kuinka paljon jäätelöä kuuluu syödä? Päivittäin on sopiva määrä, valistaa Juha. Syö kesäjäätelönsä shortseissa Oulujoen rannalla ja talvijäätelönsä sohvalla.

Tapio Turkki – Maskotti

Tämä mestari nauttii luontoiseduistaan (jäätelöstä) päivittäin, ja siinä sivussa esittää tuntevansa pakkauskoneet. Tapion saa hyvälle tuulelle vikatilanteet sekä, suoraan lainaten, ”hyvä jäätelö”.

Johanna ”Jossu” Moilanen - Tuotevalmistajaksi tituleerattu & hapatteella hilluva jokapaikanhöylä

Labrassa lymyävä, sopivan kreisi kokkeilija, joka ei tuttuja latuja hiihtele. Jossu uskoo jäätelön hyvän tuulen voimaan ja omaan jäätelömantraansa: liian makeata ei ole olemassakaan.