Siirry sisältöön
Valio Onni
Valio Tuuti® 2 maitopohjainen vieroitusvalmiste 200 ml UHT

Valio Tuuti® 2 maitopohjainen vieroitusvalmiste UHT

Valio Tuuti® 2 vieroitusvalmistetta voidaan käyttää osana lapsen monipuolistuvaa ruokavaliota 6 kk iästä alkaen lisämaitona tai jos imettäminen ei ole mahdollista. Tuotetta käytettäessä on tärkeää noudattaa pakkauksessa mainittuja käyttöohjeita. Vieroitusvalmiste ei sovellu alle 6 kk ikäiselle. Tärkeää! Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Vieroitusvalmistetta voi käyttää 6 kk:n iästä alkaen osana monipuolistuvaa ruokavaliota. Pyydä ohjeita neuvolastasi vieroitusvalmisteen käytöstä ja kiinteiden ruokien aloittamisesta. Tuotetta ei pidä käyttää äidinmaidonkorvikkeena alle 6 kk ikäiselle lapselle.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 ml:ssa)

Energia kJ
275 kJ
Energia kcal
66 kcal
Rasva
3,5 g
josta tyydyttynyttä
1,4 g
josta kertatyydyttymätöntä
1,0 g
josta monityydyttymätöntä
0,8 g
Hiilihydraatit
7,3 g
josta sokereita
7,3 g
Proteiini
1,2 g
Laktoosia
7,3 g

Koostumustiedot (100 ml:ssa)

Rasvapitoisuus
3,5 %
Dokosaheksaeenihappoa
15 (Ome
Koliinia
18 mg
Inositolia
4,0 mg

Vitamiinit (100 ml:ssa)

A-Vitamiinia
60 µg
D-Vitamiinia
1,4 µg
E-vitamiinia
1,2 mg
K-vitamiinia
7,0 μg
C-vitamiinia
12 mg
Tiamiinia
0,08 mg
Riboflaviinia
0,15 mg
Niasiinia
0,6 mg
B6-vitamiinia
0,07 mg
Foolihappo
20 µg
B12-vitamiinia
0,2 µg
Biotiinia
2,0 μg
Pantoteenihappoa
0,5 mg

Kivennäisaineet (100 ml:ssa)

Natriumia
20 mg
Kaliumia
75 mg
Kloridia
41 mg
Kalsiumia
42 mg
Fosforia
29 mg
Magnesiumia
4,5 mg
Rautaa
0,7 mg
Sinkkiä
0,5 mg
Kuparia
45 µg
Mangaania
10 µg
Fluoridia
< 10 µg
Seleeniä
2,5 µg
Jodia
14 µg

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

Maito ja maitotuotteet
Kalat ja kalatuotteet

Tuotetiedot

Ainesosat

Hera (tuore maito*), vesi, rasvaton maito*, laktoosi (maito*), kerma*, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), kalaöljy*, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, rasvahappojen mono- ja diglyseridit), vitamiinit (A, D3, E, K, tiamiini, riboflaviini, niasiini, pantoteenihappo, B6, biotiini, foolihappo, C), kivennäisaineet (kalsium, kalium, natrium, rauta, sinkki, kupari, jodi, seleeni, mangaani), inositoli, koliini. Tärkeää! Äidinmaito on parasta ravintoa pienelle lapselle. Imetykseen liittyviin ongelmatilanteisiin saat neuvoja omasta neuvolastasi. Terveydenhuoltohenkilöstö antaa yksilöllistä ohjausta, jos harkitset vieroitusvalmisteen käyttöönottoa. Vieroitusvalmiste soveltuu yli kuuden kuukauden ikäisen imeväisen ravinnoksi siten, että se muodostaa vain osan ruokavaliosta. Ei sovellu äidinmaidonkorvikkeeksi alle 6 kk ikäisille.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

SÄILYTYS: Ehjä, avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen asti. Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa ja käytä 2 vuorokauden kuluessa.
KIERRÄTYS: Huuhtele ja litistä. Kierrätä tölkki ja korkki kartonkina.

Alkuperämaa
Suomi
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Valio Oy, Turenki
Kotimaisuusaste
81
  • Hyvää Suomesta
  • Ravistettava

Tuotteen käyttö

Vieroitusvalmiste soveltuu yli 6 kuukauden ikäisille lapsille, mikäli äidinmaitoa ei ole riittävästi tai lainkaan. Varmista että pakkaus on ehjä. Ravista pakkausta. Käytä laimentamattomana.Tarjoa puhtaasta tuttipullosta huoneenlämpöisenä tai lämmitä seuraavasti: 1. Tarjoa huoneenlämpöisenä tai lämmitä seuraavasti: - vesihauteessa omassa pakkauksessaan tai tuttipullossa - mikroaaltouunissa tuttipullossa ilman tuttia (HUOM! Pakkausta ei saa laittaa mikroaaltouuniin) - sekoita tuote hyvin ja varmista, että se on syöntilämpöistä. Koemaista aina ennen tarjoamista. Heitä kertaalleen lämmitetty, syömättä jäänyt tuote pois.Lapsen terveyden kannalta on tärkeää noudattaa
käyttö- ja säilytysohjeita. VAROITUS! Varmista, että korkki tai sen alla oleva sinettirengas ei ole lapsen ulottuvilla. Pieni korkki ja sinettirengas voivat olla vaarallisia alle 3-vuotiaille.

Pakkauksen kierrätysohje

Huuhtele ja litistä. Kierrätä tölkki kartonkina.

Tilaustiedot ammattilaisille

Tuotteen nimi

Valio Tuuti® 2 maitopohjainen vieroitusvalmiste 200 ml UHT

Valion tuotenumero

49227

Ean-numero

6408430492275

Myyntierä

15 KPL

Lisätiedot

Huomioithan, että tuotteen resepti saattaa muuttua. Tarkista aina ajankohtainen ainesosaluettelo ja ravintosisältötiedot pakkauksesta.

Search