Hae stipendiä

Onko juuri sinulla, joukkueellasi tai koulullasi mahtava tsemppihenki ja hyvä tekemisen meininki?

Kerro siitä meille ja hae Valio Akatemia® stipendiä.

Valio Akatemia® stipendi

Kaipaatko tukea harrastuksen aloittamiseen, varusteisiin, leiri- tai turnausmatkaan, tapahtumaan, valmennuskuluihin tai mahdollisesti ravitsemuksesi kehittämiseen? Onko sinulla huikea idea, miten saisitte kaverit ja naapuruston lapset liikkumaan enemmän?

Hae Valio Akatemia® stipendiä ja tule mukaan tekemään unelmista ja tavoitteista totta!

Vinkkejä stipendin hakuun

  1. Stipendit jaetaan vuoden 2019 lopulla, eli niiden käyttö ajoittuu vuodelle 2020. Mieti, miten saisit stipendistä silloin parhaan hyödyn ja kerro se meille.
  2. Kerro meille, mikä sinussa tai ryhmässäsi on erityistä. Kuvaa, videoi tai vaikkapa piirrä meille tekemisen meininkiä ja liikunnan iloa. Näytä, että hakemuksesi on stipendin arvoinen.
  3. Valio Akatemia® ei tue pelkästään huippulahjakkaita nuoria urheilijoita, vaan ihan jokainen liikunnasta ja terveestä elämästä nauttiva lapsi tai nuori on kannustuksen arvoinen.
Tärkeintä ovat hyvät perustelut: miksi juuri minun, joukkueen tai koululuokan tulisi saada stipendi ja miten aiotte sen käyttää. Hakemusta kannattaa värittää myös kuvilla ja videoilla.
Valio Akatemia® tiimin jäsen Aija Meriläinen
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›