Valio Akatemia®

Lasten ja nuorten liikunnan tukena

Tule mukaan tekemään tavoitteista ja unelmista totta! Valio Akatemia® tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapoja. Valio Akatemia® stipendien haku vuodelle 2018 alkaa 2.5.2017 ja päättyy 13.8.2017.

HAE STIPENDIÄ

Mikä on Valio Akatemia®?

Valio Akatemia® auttaa tekemään lasten ja nuorten liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä unelmista totta jakamalla raha-, ravitsemus, tuote- ja tapahtumastipendejä. Keväällä 2013 perustettu ohjelma tarjoaa yhdessä ohjelman esikuvien kanssa konkreettisia, arkisia elämyksiä liikuntaan ja hyvinvointiin, kertoo tarinoita oikeasta elämästä ja toimii sillanrakentajana sukupolvelta toiselle.

Usein kysytyt kysymykset Valio Akatemia® ohjelmasta ›

Valio Akatemia® on juuri sinulle!

Stipendiä voivat hakea kaikki alle 18-vuotiaat liikunnasta innostuneet yksilöurheilijat, joukkueet ja koululaiset ympäri Suomen. Tahdomme auttaa stipendinsaajia harrastuksissa aidosti eteenpäin. Motivaatio, tekemisen meininki, yhteisöllisyys ja ravitsemuksellinen näkökulma merkitsevät. Silloin Valio Akatemia® voi tukea juuri sinua!

Lue, miten lapset ja nuoret ovat käyttäneet stipendejä tänä vuonna ›

1. Katso hakuaika!

Haku alkaa 2.5.2017 ja päättyy 13.8.2017. Älä unohda lähettää hakemusta hakuaikana. Uudet stipendiaatit julkaistaan lokakuun 2017 loppuun mennessä.

2. Suunnittele stipendin käyttö

Stipendit jaetaan vuoden 2017 lopussa, eli niiden käyttö ajoittuu vuodelle 2018. Mieti, miten saisit stipendistä silloin parhaan hyödyn itsellesi ja kerro se meille.

3. Vakuuta meidät

Kerro meille, mikä sinussa tai joukkueessasi on erityistä. Kuvaa, videoi tai vaikkapa piirrä meille tekemisen meininkiä ja urheilun iloa. Näytä, että hakemuksesi on stipendin arvoinen.

4. Tule rohkeasti mukaan!

Valio Akatemia® ei tue pelkästään huippulahjakkaita nuoria urheilijoita, vaan ihan jokainen liikunnasta ja terveestä elämästä nauttiva lapsi tai nuori on kannustuksen arvoinen.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi