Siirry sisältöön
Valio Akatemia® ohjelman kummit

Valio Akatemia

Valio Akatemia® ohjelman kummit

Joel Pohjanpalo, Kerttu Niskanen, Topi Raitanen sekä Real Skifi – kannustavat lapsia ja nuoria liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin.

Uusiksi juniorikummeiksi joukko nuoria urheilulupauksia – Rosa Pohjolainen, Miro Little ja Lauren Hallaselkä kannustavat uskomaan itseensä

Valio Akatemia® on saanut juniorikummeikseen joukon nuoria tulevaisuuden lupauksia. Juniorikummit toimivat ohjelman kasvoina ja esikuvina sekä osallistuvat ohjelman toimintaan.

Alppihiihtäjä Rosa Pohjolainen, koripalloilija Miro Little ja uimahyppääjä Lauren Hallaselkä ovat kaikki maamme huippu-urheilun tulevaisuuden lupauksia.

Lue lisää

Kummeilla tärkeä rooli

Kummit osallistuvat aktiivisesti Valio Akatemia® ohjelman toimintaan. He osallistuvat mm. ohjelman tapahtumiin ja stipendiaattien valintaan.

Kummit jakavat aktiivisesti kuulumisiaan ja arjen hetkiä sosiaalisessa mediassa tunnisteella #valioakatemia.

Kerttu Niskanen

Päämäärätietoinen ja sisukas Kerttu ”Kepa” Niskanen on hiihtänyt itsensä maailman maastohiihdon terävimpään kärkeen. Kerttu tekee ahkerasti töitä unelmiensa eteen.

Hän on jalat maassa -tyyppi, joka uskoo positiivisen asenteen voimaan. Kerttu noudattaa terveellisiä elämäntapoja ja haluaa kannustaa myös lapsia ja nuoria liikkumaan ja syömään terveellisesti – iloa unohtamatta!

Lue Kertun haastattelu

Joel Pohjanpalo

Jalkapalloilija Joel ”Jolle” Pohjanpalo on superlahjakkuus, joka pelaa jalkapalloa suurella sydämellä. Huuhkajien ja Venezia FC:n hyökkääjän intohimo lajiin näkyy hyvänä fiiliksenä vaikkapa maalin jälkeisissä tuuletuksissa.

Jolle etenee kohti tavoitteitaan ahkeralla harjoittelulla, unohtamatta terveellistä ruokaa ja läheisten tukea. Energinen ja kunnianhimoinen Jolle on oiva esikuva pienille ja vähän isommillekin urheilijoille.

Lue Jollen haastattelu

Topi Raitanen

Topi Raitanen on Suomen lahjakkaimpia urheilijoita niin suunnistuksessa kuin estejuoksussa. Topi edustaa Helsingin Kisa-Veikkoja ja Helsingin Suunnistajia. Parasta urheilussa Topista on itsensä haastaminen ja kehittyminen. Tavoitteet saavutetaan ahkeralla harjoittelulla ja positiivisella asenteella.

Kummina Topi haluaa kannustaa lapsia ja nuoria hyvien elämäntapojen pariin.

Lue Topin haastattelu

Real Skifi

Real Skifi tunnetaan erityisesti kaupunkiympäristössä kuvatuista, sukset jalassa tehdyistä temppuvideoistaan. Ryhmässä on viisi jäsentä ja heidän YouTube-kanavan videoita on katsottu yhteensä yli 10 miljoonaa kertaa.

Real Skifin jäsenet haluavat näyttää luovia tapoja liikkua vuodenajasta riippumatta. Liikunta on hauskaa ja siinä voi haastaa itseään monella muullakin tapaa kuin kilpailemalla.

Lue Real Skifin haastattelu

Search