Kesätöihin 2022 Valiolle

Valio työllistää kesäisin noin 300 kesätyöntekijää.

Kesäduuniin #valiojengiin

Valio on arvostettu ruokatalo. Tuotteitamme viedään jo 60 eri maahan, kesätyössä meillä voit olla osa globaalia menestystarinaamme ja päästä vaikuttamaan myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy.

Monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin. Opi kokeneemmalta ja virkistä meitä ajatuksillasi.  ”Kesätyöt opettavat uutta, tuovat konkretiaa opintoihin ja Valion kaltaisessa työympäristössä niitä on kiva tehdä", kertovat edellisten kesien kesäduunarimme.

Työllistämme kesäisin noin 300 kesätyöntekijää, joista parisenkymmentä työskentelee Valion Pitäjänmäen pääkonttorilla erilaisissa toimistotehtävissä. Valtaosa kesäduuneista löytyy tuotannon ja logistiikan parista Valion tehdaspaikkakunnilta, ympäri Suomen. Tutustu Valion tehdaspaikkakuntiin ja erilaisiin tuotantolaitoksiimme.

Tutustu vuoden 2022 kesätyömahdollisuuksiin Valion tuotantolaitoksilla ja varastoilla sekä pääkonttorilla.

Avoimet työpaikat

Vuoden 2021 kesätyöntekijöiden tarinoita

Millaista on olla kesätöissä Valiolla? Viisi kesätyöntekijäämme kertoo. Siiri oli töissä viestintätiimissä, Ella Oulun varastolla, Eetu talouden tiimissä, Anni tuotekehityksessä ja Linda palkanlaskennassa. Mikä näistä tarinoista kiinnostaa sinua?

Lue lisää

Valio sijalla 10 luonnontieteellisten alojen opiskelijoiden ihannetyönantajana

Valio sijoittui vuonna 2021 FMCG-toimialan parhaaksi sekä luonnontieteellisten että teknisten alojen opiskelijoiden mielikuvissa Universumin tekemässä tutkimuksessa, johon vastasi yli 14 000 opiskelijaa.

Lue lisää

Kesätöissä talousosastolla ja viennissä

Tutustu pääkonttorin talouden ja viennin tehtävissä olleiden Anna-Sofian ja Marian työkokemuksiin, jotka ovat päässeet hyödyntämään kesätöissä oppimaansa sekä kehittämään itseään ammatillisesti.

Lue lisää

Monipuolisia kesätöitä tuotantolaitoksilla

Valiolla on Suomessa 12 tuotantolaitosta, jotka palkkaavat joka kesä runsaasti innokkaita kesätyöntekijöitä. Tutustu Emman, Sannan ja Aaron kesätyökokemuksiin Riihimäen, Turengin ja Haapaveden tuotantolaitoksilta.

Lue lisää

Kesätöissä pääkonttorilla

Valion Pitäjänmäen pääkonttorilla työskentelee parisenkymmentä kesätyöntekijää. Kesätyöt opettavat uutta, tuovat konkretiaa opintoihin ja Valion kaltaisessa työympäristössä niitä on kiva tehdä, kertovat vuoden 2019 pääkonttorin kesätyöntekijät Karoliina, Kalle, Maija ja Oona.

Tutustu kokemuksiin