Kesätöihin 2023 Valiolle

Valio työllistää kesäisin noin 300 kesätyöntekijää.

Kesäduuniin #valiojengiin

Valio on arvostettu ruokatalo. Tuotteitamme viedään jo 60 eri maahan, kesätyössä meillä voit olla osa globaalia menestystarinaamme ja päästä vaikuttamaan myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy.

Monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin. Opi kokeneemmalta ja virkistä meitä ajatuksillasi.  ”Kesätyöt opettavat uutta, tuovat konkretiaa opintoihin ja Valion kaltaisessa työympäristössä niitä on kiva tehdä", kertovat edellisten kesien kesäduunarimme.

Työllistämme kesäisin noin 300 kesätyöntekijää, joista parisenkymmentä työskentelee Valion Pitäjänmäen pääkonttorilla erilaisissa toimistotehtävissä. Valtaosa kesäduuneista löytyy tuotannon ja logistiikan parista Valion tehdaspaikkakunnilta, ympäri Suomen. Tutustu Valion tehdaspaikkakuntiin ja erilaisiin tuotantolaitoksiimme.

Kesätyöhaut paikkakunnittain löydät alla olevasta avoimet työpaikat listasta. Pääkonttorin kesätyöt Helsingissä tulevat avoimeksi tammikuussa.

Avoimet työpaikat

Vuoden 2022 kesätyöntekijöiden tarinoita

Minkälaista on olla kesätöissä Valiolla? Kesätyöntekijämme kertovat!

Lue lisää

Valio sijalla 10 luonnontieteellisten alojen opiskelijoiden ihannetyönantajana

Valio sijoittui vuonna 2021 FMCG-toimialan parhaaksi sekä luonnontieteellisten että teknisten alojen opiskelijoiden mielikuvissa Universumin tekemässä tutkimuksessa, johon vastasi yli 14 000 opiskelijaa.

Lue lisää

Monipuolisia kesätöitä tuotantolaitoksilla

Valiolla on Suomessa 12 tuotantolaitosta, jotka palkkaavat joka kesä runsaasti innokkaita kesätyöntekijöitä. Tutustu Emman, Sannan ja Aaron kesätyökokemuksiin Riihimäen, Turengin ja Haapaveden tuotantolaitoksilta.

Lue lisää