Kesätöihin 2020 Valiolle

Valio työllistää kesäisin noin 300 kesätyöntekijää.

Kesäduuniin #valiojengiin

Valio on arvostettu ruokatalo. Tuotteitamme viedään jo 60 eri maahan, kesätyössä meillä voit olla osa globaalia menestystarinaamme ja päästä vaikuttamaan myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy.

Monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin. Opi kokeneemmalta ja virkistä meitä ajatuksillamme.  ”Kesätyöt opettavat uutta, tuovat konkretiaa opintoihin ja Valion kaltaisessa työympäristössä niitä on kiva tehdä", kertovat edellisten kesien kesäduunarimme.

Työllistämme kesäisin noin 300 kesätyöntekijää, joista parisenkymmentä työskentelee Valion Pitäjänmäen pääkonttorilla erilaisissa toimistotehtävissä. Valtaosa kesäduuneista löytyy tuotannon ja logistiikan parista Valion tehdaspaikkakunnilta, ympäri Suomen. Tutustu Valion tehdaspaikkakuntiin ja erilaisiin tuotantolaitoksiimme. Tarjoamme vastuullisen kesäduunin.

Kesätyöhaku vuodelle 2020 on päättynyt.

Avoimet työpaikat

Kesätöissä talousosastolla ja viennissä

Tutustu pääkonttorin talouden ja viennin tehtävissä olleiden Anna-Sofian ja Marian työkokemuksiin, jotka ovat päässeet hyödyntämään kesätöissä oppimaansa sekä kehittämään itseään ammatillisesti.

Lue lisää

Monipuolisia kesätöitä tuotantolaitoksilla

Valiolla on Suomessa 12 tuotantolaitosta, jotka palkkaavat joka kesä runsaasti innokkaita kesätyöntekijöitä. Tutustu Emman, Sannan ja Aaron kesätyökokemuksiin Riihimäen, Turengin ja Haapaveden tuotantolaitoksilta.

Lue lisää

Kesätöissä pääkonttorilla

Valion Pitäjänmäen pääkonttorilla työskentelee parisenkymmentä kesätyöntekijää. Kesätyöt opettavat uutta, tuovat konkretiaa opintoihin ja Valion kaltaisessa työympäristössä niitä on kiva tehdä, kertovat vuoden 2019 pääkonttorin kesätyöntekijät Karoliina, Kalle, Maija ja Oona.

Tutustu kokemuksiin

Kesätöissä Seinäjoen valvomossa

Elintarviketieteitä opiskeleva Petra ja ollut Valiolla kesätöissä jo useampana vuonna, viimeisimpänä Seinäjoella valvomossa. Monipuolinen, mielenkiintoinen työ ja hyvä työilmapiiri on saanut hänet palaamaan joka kesä takaisin.

Lue lisää

Kesätöissä tuotannossa, Riihimäen nestepakkaamo

Heli on bio- ja kemiantekniikan insinööriopiskelija ja hän kertoo kesätyökokemuksestaan Riihimäen Valion nestepakkaamossa, maidonpakkauspuolella.

Lue lisää

Tuotannon kesätöissä Lapinlahdella ja Seinäjoella

Kuopiossa Savonia ammattikorkeakoulussa ympäristötekniikan insinööriksi opiskeleva Joni Hynynen työskenteli kesän Lapinlahden tehtaalla ympäristö-, kemikaali- ja turvallisuustehtävissä.

Lauri Peräkorpi työskenteli kesän Seinäjoen tuotannossa tankkipesulassa.

Lue lisää

Tutustu valiojengiin

 • Anni-Mari Kantoniemi

  Kesätöissä Valiojengissä Valio Jyväskylän varastolla.

 • Teppo Salminen

  Kesätöissä Valiojengissä Valio Jyväskylän varastolla.

 • Alisa Kaasinen

  Kesätöissä myynnissä Valiojengissä.

 • Pauliina Ketola

  Kesätöissä kansainvälisessä myynnissä Valiojengissä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›