Kesän helppo mökkikakku
Mökkikakku on kehitelty toteutettavaksi helposti vaatimattomissakin olosuhteissa, sillä sekä kakkupohja että valkosuklaatäyte syntyvät vuoron perään samalla paistinpannulla!
Kaurakeksimäinen kakkupohja, valkosuklainen täyte
Mökkikakun kakkupohjassa maistuu kauralastumainen keksi, aivan kuin pohja olisi paistettu uunissa. Uunia ei kuitenkaan tarvita, sillä pohja valmistetaan pannussa.
Herkullinen valkosuklaatäyte valmistuu vaivattomasti samalla pannulla – vain kolmesta raaka-aineesta: valkosuklaasta, crème fraichesta ja vaniljarahkasta. Matala täyte jähmettyy valkosuklaan ansioista jääkaapissa juuri sopivaksi!
”Helpoin kakku ikinä 🙂 Ja sanoivat sen hyvääkin olevan. Päälle laitoin sokeroituja puolukoita. Antoi makealle hapokkuutta sopivasti.”
– Käyttäjän kommentti
Tällä reseptillä onnistut
”Aivan ihana ja juuri sopiva tuollaisenaan, ei tarvitse muuttaa mitään. Iso kiitos Ilona!!!”
– Käyttäjän kommentti