Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio Herkku – maistuu isommalta kuin on

Valio Herkku - maistuu isommalta kuin on

Pehmeän täyteläiset Valio Herkku kermaiset jogurtit, mousset, vanukkaat ja rahkat sopivat täydellisesti arjen ja viikonlopun pieniin herkutteluhetkiin. Suomalainen maito, kerma ja aidot, parhaat raaka-aineet takaavat intensiivisen makuelämyksen. Valio Herkku maistuu isommalta kuin on.


Kermaiset herkuttelujogurtit

Valio Herkku kermaisissa jogurteissa yhdistyvät klassikkojälkiruokien maut kermaisen täyteläiseen jogurttiin. Huolella valitut raaka-aineet ja suomalainen maito ovat tämän herkun salaisuus. Valitse suosikkimakusi, mansikkakakku, stracciatella tai crème brûlée, siivittämään sinut arjen pieniin herkkuhetkiin. Oivallisen 380 g pakkauskoon ansiosta voit ottaa juuri sen verran kuin haluat tai nauttia vaikka lusikallinen kerrallaan.

Suussasulavat mousset

Valio Herkku mousse on makuelämys, joka vie kielen mennessään. Täyteläinen ja suussasulavan kuohkea Valio Herkku mousse tehdään suomalaisesta maidosta ja kermasta. Se sopii täydellisesti pieniin herkkuhetkiin tai jälkiruoaksi.

Kuohkean täyteläiset rahkavaahdot

Uppoudu Valio Herkku mousse rahkavaahtojen kuohkean herkullisiin ulottuvuuksiin. Raikkaan hedelmäiset rahkavaahdot sopivat täydellisesti pieniin hemmotteluhetkiin.

Valio Herkku kermaiset jogurtit

Valio Herkku suklaiset klassikot

Search