Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio PROfeel® – reilusti proteiinia maukkaassa muodossa

Valio PROfeel® – reilusti proteiinia maukkaassa muodossa
Janita Bergström
ETM, ravitsemusasiantuntija

Kaurapuurosta ja ihmisistä energiaa ammentava ruokafiilistelijä, jonka tavoitteena on juosta aina vain pidemmälle.

Valio PROfeel® proteiinivälipalat ovat kätevä ja herkullinen tapa pitää huolta päivittäisestä proteiininsaannista. Laktoosittomat Valio PROfeel® rahkat, juomat, vanukkaat ja pirtelöt valmistetaan laadukkaasta, suomalaisesta maitoproteiinista.

Proteiinipitoiset välipalat ja juomat moneen makuun

Maitotuotteista saa korkealaatuista maitoproteiinia, joka edistää lihaskasvua ja ylläpitää lihasten kuntoa. Nauttimalla maitotuotteita yhteensä 5−6 desilitraa päivän eri aterioilla varmistat päivittäistä proteiininsaantiasi. Valio PROfeel® proteiinivälipaloista löydät monipuolisesti vaihtoehtoja jokaiselle päivälle ja eri tilanteisiin. Nauti ne osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellisiä elämäntapoja. Kaikki Valio PROfeel® tuotteet ovat laktoosittomia.

Proteiinirahkojen koostumus on pehmeä

Valio PROfeel® sarjasta löydät sokeroidut ja sokeroimattomat proteiinirahkat. Lisäksi valikoimasta löytyy 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja sisältäviä rahkoja, ilman makeutusaineita. Kokeile eri makuvaihtoehtoja. Rahkoissa on proteiinia 18 grammaa pakkausta kohti. Kaikki rahkat ovat myös Sydänmerkki-tuotteita.

Nappaa mukaan Valio PROfeel® proteiinijuoma

Valio PROfeel® proteiinijuoma on ihannevälipala liikkeessä olevalle – tuote kulkee helposti mukana, sillä se ei avaamattomana vaadi kylmäsäilytystä. Annospakkauksessa Valio PROfeel® proteiinijuomaa on 20 grammaa proteiinia. Tuotteista löydät sekä sokerimakeutettuja että sokeroimattomia vaihtoehtoja.

Proteiinivanukkaat sopivat herkutteluun

Runsaasti proteiinia sisältävät ja sokeroimattomat Valio PROfeel® proteiinivanukkaat toimivat treenipäivien herkkuina. Sokeroimaton, mutta täyteläinen vanukas tyynnyttää makeanhimonkin.

Proteiinipirtelöt sopivat treenipäivään

Runsaasti proteiinia sisältävät Valio PROfeel® proteiinipirtelöt ovat terveellisiä välipaloja sellaisenaan tai ennen ja jälkeen urheilun. Yhdestä pakkauksesta saat 25 g proteiinia, ilman lisättyä sokeria.

Tuote Proteiinia
Valio PROfeel® proteiinirahkat 18 g / pikari (175 g)
Valio PROfeel® proteiinijuomat 20 g / pakkaus (2,5 dl)
Valio PROfeel® proteiinivanukkaat 20 g / pakkaus (180 g)
Valio PROfeel® proteiinipirtelöt 25 g / pikari (2,5 dl)

Search