Siirry sisältöön
Valio A+ ™ jogurtit jokaiseen hetkeen

Brändi
A+ logo

Valio A+ ™ jogurtit jokaiseen hetkeen

Sinä ansaitset hyvää, luonnollisesti.

Piknikeväät jogurtti
Hunajainen jogurttitrifle resepti

Jogurttiset reseptit

Luonnonjogurtti on ihanaa sellaisenaan välipalana, mutta sen lempeä hapokkuus sopii hienosti myös leivontaan. Aamiainen muuttuu brunssiksi pannukakuilla tai tuorepuurolla. Vai ripottelisitko jogurttisi päälle itsetehtyä granolaa?


Jogurtti oman makusi mukaan

Lisää lempeän ja raikkaan jogurtin sekaan marjoja tai hedelmiä. Lisää purutuntumaa saat myslistä, kaurahiutaleista tai leseistä. Luonnonjogurtti sopii myös loistavasti vaikkapa smoothieihin ja tuorepuuroihin. Uutuusmaku kaura on yhdistelmä ihanan pehmeää luonnonjogurttia, omenaa ja kauraa.

Jogurttivälipalat

Nappaa mukaan välipalaksi annos rouskuvaa mysliä ja luonnonjogurttia. Makuina raikas luonnonjogurtti ja marjamysli sekä herkullinen mangokerrosjogurtti rapealla granolalla. Maista myös lisäaineettomien Valio A+ ™ jogurttien raikkaita marjamakuja!

Kevyesti parhaat kreikkalaiset

Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti on täydellinen valinta, kun pidät kreikkalaisesta jogurtista mutta kaipaat siltä myös keveyttä. Suosittu, laktoositon Valio A+ kreikkalainen luonnonjogurtti löytyy nyt riittoisan kilon pakkauksen lisäksi myös pienemmässä purkissa! Maultaan raikas ja miellyttävän pehmeä sekä koostumukseltaan paksu ja täyteläinen luonnonjogurtti sopii täydellisesti aamu-, väli- ja iltapalaksi. Hyvä valinta arkeen, sillä rasvaa näissä jogurteissa on maltillisesti tai ei lainkaan. Saatavilla 2 % ja 0,4 % rasvaa sisältävät vaihtoehdot.

Lusikallinen lempeyttä on aina paikallaan

Pehmeän täyteläiset Valio A+ ™ jogurtit sopivat jokaiseen hetkeen. Aloita aamu, pidä tauko, huilaa hetki.

Search