Itsetehty granola

Itsetehty granola
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Itsetehty granola

Itsetehty granola

Kanelin tuoksu huumaa granolan tekijän! Omena ja taatelisattumat sekä muhevat pähkinän palat ovat tämän jouluisen granolan sydän. Valmista granolaa joululahjaksi naapureille ja viemisiksi sukulaisiin ja ilahduta saaja ikihyviksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen
3 dl
gluteenittomia kaurahiutaleita
2 dl
pähkinöitä
1 dl
mantelilastuja
2 - 3 rkl
hunajaa
2 - 3 rkl
1 rkl
kanelia
ripaus
sormisuolaa
100 g
pehmeää, kivetöntä taatelia
50 g
kuivattua omenaa

Tarjoiluun

Ohje

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Mittaa ainekset kuivattuja hedelmiä lukuunottamatta kulhoon ja sekoita hyvin.
  3. Levitä leivinpaperille uunipellille.
  4. Paista muutaman kerran sekoitellen n. 20 min, kunnes granola on paahteisen värinen ja rapsakka.
  5. Lisää paloitellut hedelmät ja anna granolan jäähtyä.
  6. Pakkaa kannelliseen lasipurkkiin. Granola säilyy hyvänä useamman viikon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
405 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
8 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›