Siirry sisältöön
Valio Jäätelöfabriikki

Brändi
Valio jäätelöfabriikki logo

Valio Jäätelöfabriikki

Nauti elämästä täysillä. Se on ihan jäden ulottuvilla.

”Raidoistaan jäätelö tunnetaan.”

Jäätelökesä
jäätelötuutti

HERKKUJA IHAN JÄDEN ULOTTUVILLA

Valio Jäätelöfabriikki kietoo vastuttamattoman kermaiset jäätelöt nautinnolliseen määrään herkullista kastiketta, jota muuten olemme nyt lorauttaneet kaikkiin jäätelöihimme entistäkin reilummin. Ja mikä parasta: laktoosi ei rajaa herkuttelua, sillä kaikki jäätelömme ovat laktoosittomia – ja suurin osa gluteenittomia. Maista ihania uutuusmakujamme tai mikset kokeilisi vaikka kaikkia! Mikä on sinun suosikkimakusi?


KUN OLET TUUTTITUULELLA

Jos elämä tai maisema näyttää muutoin tylsältä, jäätelö kädessä se näyttää paljon värikkäämmältä, herkullisemmalta – jopa raidalliselta. Ei ihme, että ihminen tuntee melko usein olevansa tuuttituulella. Hypnoottisen herkulliset Valio Jäätelöfabriikki -tuutit sisältävät premium kermajäätelön lisäksi maistuvia paloja ja suussa sulavaa kastiketta koko tuutin täydeltä. Tuuttinautinnon kruunaa rapea, laadukas vohveli. Kaikki tuutit ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.


Maista jäätelökesä!

Ihanan pirteästi raparperilta maistuvaa, täyteläistä kermajäätelöä, raikasta vadelmakastiketta ja mukavasti rouskuvaa makeaa kauramurua. Siinäpä yhdistelmä, joka saa suun muikeaksi!


Sinua voisi kiinnostaa myös…

Tai ehkä sittenkin…?

Search