Siirry sisältöön
Eeddspeaks ♥ Valio
Keittiössä nyt

Eeddspeaks ♥ Valio


Sipsit ja juusto – ihania erikseen, täydellisiä yhdessä. Uudella kokkailuvideolla Eetu valmistaa superhelppoja ja herkullisia juustosipsejä.

Näillä resepteillä onnistut

Nämä mainiot pikkusuolaiset muuttivat Eetun omien sanojen mukaan miehen tylsät ja vanhentuneet biletarjoilut lopullisesti!


Eetu taituroi jälleen leipurina! Herkulliset hampurilaissämpylät yllättävät myös kaverit, eikä itse burgerkaan taida olla ihan perus…

Näillä resepteillä onnistut

Näistä ei itsetehdyt hampurilaiset enää parane. Hitaasti ja hartaudella valmistuvat sämpylät ovat kaiken vaivan arvoiset – tämän toteaa myös Eetun vaativa makuraati.


Lihapullat ja perunat saavat Eetun käsittelyssä uuden twistin kun hän kokeilee ensimmäistä kertaa hyrskypottuja.

NÄILLÄ RESEPTEILLÄ ONNISTUT

Eetu kruunaa sekä potut että lihapullat ultimate lempparillaan – Valio Aura® sinihomejuustolla! Myös entinen sientenvihaaja alkaa tämän myötä muuttaa mieltään… Kauniit annokset ja herkulliset maut – näitä kelpaa tarjota vaikka kylään tuleville vieraille!


Tänään kokkaillaan herkullinen ja ruokaisa nachopelti ja suolaisen painoksi sitten sellainen unelmapirtelö ettet oo aikaisemmin nähny!

Näillä resepteillä onnistut

Nyt löytyi THE nachopeltiresepti! Eetu kokkailee kotona täydellisen herkkusetin ja tekee ensimmäistä kertaa vuosiin itse pirtelöä. Unelmapirtelö on todellakin nimensä veroinen!


Tänään kokkaillaan herkullinen ja helppo keitto. Sille sitten kaveriksi leipä jossa säästyt sämpyläpyörittämisen vaivalta!

Näillä resepteillä onnistut

Tällä kertaa kokkaillaan herkullinen ja helppo keitto. Sille sitten kaveriksi leipä, jonka valmistuksessa säästyt sämpylänpyörittämisen vaivalta.


Ekassa osassa valmistamme perinteisen tomaattikastikepohjaisen lasagnen, pienellä twistillä!


Vaikka tää vuosi on toistaseks näyttäny synkältä, pääsiäistä ja sen tuomaa iloa ei multa pois viedä! Tein ekaa kertaa ihan itte Pashaa joka on perinteinen pääsiäisajan rahkapohjainen herkku (iha mun lempparia!!).

Mun äiti teki sitä aina mulle kun olin lapsi ja luulin vuosia et se ois kauheen hankalaa valmistaa, mutta olin väärässä! Käy tsekkaamassa mun IG-storyt ja ylläty miten helposti se onnistu!!

Resepti pashalle

Pääsiäisen kunniaksi Eetu kokeilee ensimmäistä kertaa elämässään valmistaa pashaa! Superhelpolla reseptillä syntyy perinteistä pashaa kevyempi, sitruunaisen raikas versio tutusta pääsiäisherkusta.

Search