Eeddspeaks ♥ Valio

Eetu Pesonen eli Eeddspeaks on suomituben pioneereja. Eetun kanavalla on totuttu näkemään arkista kokkailua ja miehekkäitä ruoka-annoksia. Nyt Eetu sukeltaa vielä syvemmälle ruoanlaiton maailmaan yhteistyössä Valion kanssa.

Yhdessä kokkailu on mitä parhain tapa viettää aikaa yhdessä kavereiden tai perheen kanssa eikä lainkaan hankalaa - jos Eetu onnistuu, niin onnistut sinäkin!

"Rakastan ruokaa. Sen tekeminen voi vain tuntua joskus ylitsepääsemättömältä urakalta, vaikka tajuatkin puolessa tunnissa vääntäneesi uuden lemppariannoksesi ja toteat sen olleen todellakin "vaivan" arvoista. Mä inspiroidun muiden kokkailuista ja reseptikokeiluista jonka myötä tykkään jakaa omia arkisia kokkailuhetkiä muillekin - toiveenani inspiroida parempiin valintoihin... LUE: Unohda takeaway, tee se itse. Kiität mua vielä kun saat ensimmäisen haukkaisun siitä rakkaudella valmistamastasi ruoasta." kertoo Eetu.

Uusi kokkailusarja vuodelle 2020 tulee tässä

  • Ekassa osassa valmistamme perinteisen tomaattikastikepohjaisen lasagnen, pienellä twistillä!

Eedspeaks lasagne kesäkurpitsasta

Ensimmäisessä jaksossa valmistuu kaikkien rakastama herkku, suussa sulava lasagne… Vieläpä ohjeilla joilla et voi kuin onnistua! Tässä versiossa kesäkurpitsa toimii pastan korvikkeena, voit silti käyttää myös pastalevyjä jos haluat turvautua perinteisempään.

Tervetuloa kokkaamaan Valio Koekeittiön kanssa

Mehevä lasagne on herkkuruokaa parhaimmillaan, josta riittää kerralla syötävää isommallekin joukolle.Lasagnesta löytyy useita versiota ja voit helposti tuunata suosikkireseptiäsi. Lasagneen voi käyttää jauhelihaa, kalaa, broileria, kasviksia tai Mifua. Katso kaikki herkulliset lasagnereseptit ja löydä oma suosikkisi!

kaikki erilaiset lasagnet
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›