Vahvista sisäistä voimaasi

Huolehdi vastustuskyvystäsi joka päivä

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, maitotuotteet myös kalsiumia ja mehut C-vitamiinia. C- ja D-vitamiinit edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän ja kalsium ruuansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

suoli-desktop
1
2
3
4
5
6
lgg

Mikä ihmeen LGG®?

Valio Gefilus® tuotteiden sisältämä maitohappobakteeri lactobacillus rhamnosus GG on ainutlaatuinen. Siitä on enemmän tutkimustietoa kuin yhdestäkään muusta maitohappobakteerista ja sillä on ainutlaatuiset, pehmeät karvat joilla se liittyy vahvaksi osaksi suolistosi bakteerijoukkoja.

Valio Gefilus® seikkailee!

Katso videoilta, kuinka Valio Gefilus® löytää tiensä erilaisten ihmisten luo, ja tekee tehtävänsä. Vahvista sisäistä voimaasi!

Kutitus

Valio Gefilus® suojaa vain pöpöjen yllätyshyökkäykseltä. Vahvista sisäistä voimaasi.

Nuolaisu

Suolistossa on 70 % vastustuskyvystämme. Nauti parhaat palat elämästä.

Kippis

Makuja ja tapoja vahvistaa vastustuskykyä on monia. Kippis sille, ja vahvista sisäistä voimaasi.

Lähde raikkaalle makumatkalle

Uusissa Valio Gefilus® Lähde mehuissa on kaksi raikasta makua: vadelma-mustaherukka ja persikka-passion. Mehuissa yhdistyy puhdas hedelmän ja marjan maku, veden raikkaus sekä ainutlaatuinen maitohappobakteeri.

Tutustu tuotteisiin ›

Tuotteet

0 kpl

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi