Siirry sisältöön
Vitamiinit ja kivennäisaineet

Koko perheen Valio Gefilus® tuotteet

Gefilus tuoteperhe
Hanna Kautiainen
ETM, ravitsemusasiantuntija

Perhe-elämästä ja mökkeilystä innostuva ruokaharrastaja, joka nyhjää vaikka tyhjästä päivällisen pöytään.

Hyvinvoinnin ylläpitämiseen voi liittyä haasteita ja niitä voi kohdata missä iässä tahansa. Valio Gefilus® tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön kaikenikäisille ja erilaisiin elämäntilanteisiin, myös lapsille ja raskaana oleville.

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, joka edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti niitä osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista Lacticaseibacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria, josta käytetään myös lyhennettä LGG®.

Lapsille

Maitoa sisältäviä Valio Gefilus® tuotteita voi antaa siitä lähtien, kun lapsen ruokavalio saa sisältää lehmänmaitoa. Valio Gefilus® tuotevalikoimassa on myös hedelmäpohjaisia vaihtoehtoja, jotka soveltuvat lapsen ruokavalioon siinä vaiheessa, kun lapsi on oppinut juomaan mukista.

Odottaville ja imettäville äideille

Hyvä vastustuskyky auttaa raskausaikana ja vauvan synnyttyä. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, joka yhdessä tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen kanssa ylläpitää puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.

Kaikille työikäisille

Aktiivista elämää viettävälle hyvä vastustuskyky on tärkeää. Valio Gefilus® mehujen C- ja D-vitamiini ylläpitävät elimistön puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Valio Gefilus® mehu omena-inkivääri + sinkki sisältää C- ja D-vitamiinien lisäksi myös sinkkiä, joka edistää ihon, hiuksien ja kynsien pysymistä normaaleina. Nauti mehuja osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Ikääntyville

Vastustuskykyä koetellaan ikäännyttäessä. Heikentynyt ruokahalu voi haastaa riittävää ravintoaineiden saantia.

Tip icon

Tiesitkö, että…

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lacticaseibacillus rhamnosus GG:tä. Sitä on tutkittu yli 800 tieteellisessä tutkimuksessa ympäri maailmaa.

Bakteerin tieteellistä nimeä täsmennettiin joitakin vuosia sitten. Tästä maitohappobakteerista käytettiin aiemmin nimeä Lactobacillus rhamnosus GG.

Emme voi kutsua Lacticaseibacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria probiootiksi, sillä probiootti-sana katsotaan terveysväitteeksi. Toistaiseksi EU-komissio on hyväksynyt vain yhden maitohappobakteereihin liittyvän terveysväitteen. Lue lisää täältä >

Valio OLO™ jogurtit löytyvät jatkossa Gefilus® tuoteperheestä!

Uudistuneiden Valio Gefilus® OLO™ jogurttien maku on entistä maukkaampi ja suutuntuma ihanan täyteläinen. Maista ja totea!

Valio Gefilus® mehut ja marjakeitot

Maitohappobakteerit voit nauttia raikkaasti myös mehun tai marjakeiton muodossa. Makuvaihtoehtoja on useita!

Valio Gefilus® samettinen juoma

Samettisina makuina Valio Gefilus® juomista löydät ananas-kookoksen ja appelsiini-mangon. Ne sisältävät 20 % laktoositonta maitoa. Lasillisesta (2 dl) saat jo runsaasti kalsiumia.

Tehoshotista potkua päivään

Valio Gefilus® tehoshot on näppärä jogurttipohjainen välipala.

Valio Gefilus® smoothiet

Valio Gefilus® smoothieissa yhdistyvät marjojen ja hedelmien raikas maku sekä jogurtin pehmeys. Käteviin annospakkauksiin pakatut smoothiet ovat nopea ja helppo välipala koko perheelle.

Pirskahtelevat ja raikkaat Kefirit

Valio Gefilus® Kefir juotava välipala on erilainen vaihtoehto maustamattomia välipaloja kaipaavalle. Nauti Kefir sellaisenaan tai lisää joukkoon hedelmiä tai marjoja, tai käytä smoothien ja pirtelön pohjana.

Valio Gefilus® piimää monella tapaa

Valio Gefilus® tuotesarjasta löydät piimän rasvattomana tai hieman täyteläisempänä, 1 % rasvaa sisältävänä vaihtoehtona. Piimä on raikas ruokajuoma sellaisenaan, mutta sopii hyvin myös smoothieiden ja marja- tai hedelmäpirtelöiden valmistukseen.

Search