Hyppää sisältöön
Valio Gefilus® samettinen juoma 1 l ananas-kookos laktoositon

Valio Gefilus® samettinen juoma ananas-kookos

Tue vatsan hyvinvointia! Valio Gefilus® samettinen ananas-kookos on lempeän aurinkoinen koko perheen juoma. Tropiikin hedelmien makua pehmentää juoman sisältämä maito. Tuote sisältää runsaasti kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Tuote sisältää myös runsaasti C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Mukana myös LGG® maitohappobakteeri.

Pakkauskoot

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
160 kJ
Energia kcal
38 kcal
Rasva
0 g
josta tyydyttynyttä
0 g
Hiilihydraatit
8,6 g
josta sokereita
8,2 g
Proteiini
0,8 g
Suola
0,02 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Täysmehupitoisuus
31 %
Lisätty sokeria
4,5 %
Rasvapitoisuus
0 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

D-Vitamiinia
1,0 µg (20 %*)
C-vitamiinia
40 mg (50 %*)

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kalsiumia
120 mg (15 %*)

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

Maito ja maitotuotteet

* Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

vesi, ananastäysmehu** 31 %, laktoositon rasvaton maito* 20 %, sokeri, kalsium, kookosmaito 0,8 %, glukoosisiirappi, stabilointiaine (pektiinit), aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), väri (karotenoidit), vitamiinit (C ja D), Lacticaseibacillus rhamnosus GG.**tiivisteestä

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +8 °C:ssa. Säilyy avattuna jääkaapissa 3-4 päivää.

Valmistaja
Valio Oy, Helsingin mehutehdas
  • Eila-logo
  • LGG -logo
  • Ravistettava

Pakkauksen kierrätysohje

Huuhtele ja litistä. Kierrätä tölkki kartonkina ja korkki muovina.

Tilaustiedot ammattilaisille

Tuotteen nimi

Valio Gefilus® samettinen juoma 1 l ananas-kookos laktoositon

Valion tuotenumero

6256

Ean-numero

6408430062560

Myyntierä

5 KPL

Lisätiedot

Tuote pastöroidaan ennen LGG® maitohappobakteerin lisäämistä.

Etsi