Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Emilin Mifu-pannulasagnette

Valion ja Emili Kumpuniemen arkiruokakerhossa pannulasagnette valmistetaan tällä kertaa Mifusta! Ihanan mehevä ja tomaattinen arkiruokasuosikki saa makua ruokakermasta, jossa maistuu punainen pesto.

Reseptiyhteistyö @emilikumpuniemi
Emilin Mifu-pannulasagnette

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 sipuli
  • 100 g juuriselleriä
  • 2 porkkanaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 pkt (250 g)
    Valio MiFU® jauhista
    Valio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
    Valio MiFU® e250 g jauhis Original laktoositon
  • 2 tlk (kokonaisia (800 g) säilyketomaatteja
  • 5 dl vettä
  • 1 prk (2.5 dl)
    Valio Keittiön ruokakermaa punainen pesto
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma punainen pesto…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl punainen pesto UHT laktoositon
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • 1 tl mustapippuria rouhittuna
  • 2 tl sokeria
  • 5 dl täysjyvä lasagne piccolo pastaa
  • 1 pussi (150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste
  • 0 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Silppua sipuli, juuriselleri sekä porkkanat ja kuullota niitä öljyn kanssa isossa kasarissa muutama minuutti. Lisää joukkoon Mifu jauhis ja jatka kuullottamista vielä hetki.
  2. Lisää kasariin tölkkitomaatit, vesi, ruokakerma, soija, balsamiviinietikka, oregano ja mustapippuri. Muussaa tomaatteja pienemmiksi paistinlastalla, sekoita ja jätä kastike keittymään hiljalleen 10 minuutiksi.
  3. Kaada kastikkeen joukkoon pastat, sekoita ja keitä hiljalleen noin 7 minuuttia. Maista tässä vaiheessa maku ja lisää halutessasi suolaa.
  4. Ripottele lasagnetten päälle juustoraaste ja anna poreilla vielä pari minuuttia, kunnes pastat ovat kypsiä ja juusto ihanan sulanut päälle.
  5. Viimeistele pannulasagnette silputulla basilikalla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 111 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.