Reseptiyhteistyö
Emilin Mifu-pannulasagnette
Valion ja Emili Kumpuniemen arkiruokakerhossa pannulasagnette valmistetaan tällä kertaa Mifusta! Ihanan mehevä ja tomaattinen arkiruokasuosikki saa makua ruokakermasta, jossa maistuu punainen pesto.
Reseptiyhteistyö
@emilikumpuniemi
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 sipuli
- 100 g juuriselleriä
- 2 porkkanaa
- 3 rkl oliiviöljyä
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhistaValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
- 2 tlk (kokonaisia (800 g) säilyketomaatteja
- 5 dl vettä
-
1 prk (2.5 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa punainen pestoValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma punainen pesto…
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl kuivattua oreganoa
- 1 tl mustapippuria rouhittuna
- 2 tl sokeria
- 5 dl täysjyvä lasagne piccolo pastaa
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 0 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Silppua sipuli, juuriselleri sekä porkkanat ja kuullota niitä öljyn kanssa isossa kasarissa muutama minuutti. Lisää joukkoon Mifu jauhis ja jatka kuullottamista vielä hetki.
- Lisää kasariin tölkkitomaatit, vesi, ruokakerma, soija, balsamiviinietikka, oregano ja mustapippuri. Muussaa tomaatteja pienemmiksi paistinlastalla, sekoita ja jätä kastike keittymään hiljalleen 10 minuutiksi.
- Kaada kastikkeen joukkoon pastat, sekoita ja keitä hiljalleen noin 7 minuuttia. Maista tässä vaiheessa maku ja lisää halutessasi suolaa.
- Ripottele lasagnetten päälle juustoraaste ja anna poreilla vielä pari minuuttia, kunnes pastat ovat kypsiä ja juusto ihanan sulanut päälle.
- Viimeistele pannulasagnette silputulla basilikalla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
10,2 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











