Jauheliha-papufajitas

Jauheliha-papufajitas

20 min
keskitaso
205 kcal / 100g
1
0

Fajita on meksikolainen ruokalaji, jossa vehnä- tai maissitortillaan kääritään mausteinen täyte. Tässä ohjeessa tortilla saa sisälleen mehevän jauheliha-papupaistoksen.

Ainekset

4 annosta
6 isoa
vehnätortillaa

Täyte

1 rkl
400 g
jauhelihaa
1
punasipuli
2
valkosipulin kynttä
1 tlk
ruskeita papuja
1 pussi (40 g)
burrito-mausteseosta
1 prk (150 g)
1 dl
vettä

Tarjoiluun

1 ruukku
romainesalaattia tai jääsalaattia
salsakastiketta
1 prk (200 g)
1 pussi (150 g)
jalapenoa viipaleina

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu punasipuli ja valkosipulit, kuullota hetki. Lisää joukkoon ruskeat pavut huuhdottuina ja valutettuina, mausteseos sekä crème fraîche. Kuumenna sekoittaen. Lisää tarvittaessa vettä.
  2. Kuumenna tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele tortilloille salaattia, jauheliha-paputäytettä, salsakastiketta, kermaviiliä, juustoraastetta ja jalapenoviipaleita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
13 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
118 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)