Kanaburrito

Kanaburrito
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kanaburrito

Burrito on meksikolaisessa ruokakulttuurissa tyypillinen vehnätortillaan kääritty kanalla, lihalla ja/tai kasviksilla täytetty rulla, joka syödään tyypillisesti käsin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
10 min
maustuminen
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
55 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 (400 g)
broilerin rintafileetä
1 rkl
limemehua
1 rkl
tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeria
1 tl
chilijauhetta
½ tl
juustokuminaa
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
3 (250 g)
sipulia
2
punaista paprikaa
1 prk (150 g)
6 isoa (n. 370 g)
vehnätortillaa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Mausta broilerinfileet: sekoita limen mehu, sokeri ja mausteet. Hiero seos fileiden pintaan. Anna maustua n. 1/2 h.
  2. Paista fileet korkealla keskilämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Nosta sivuun ja peitä foliolla.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli ja leikkaa paprikat isoiksi paloiksi. Paista pannulla Oivariini rasvassa kevyesti, jotta kasvikset pehmenevät hiukan. Lisää joukkoon crème fraîche.
  4. Täytä tortillaletut viipaloidulla broilerinfileellä, paprika-sipuliseoksella ja juustoraasteella. Säästä hiukan juustoraastetta burrittojen pinnalle. Kääri letut rulliksi.
  5. Nosta leivinpaperille uunipellille. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuorruta uunin yläosassa 225 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.