Kanaburrito

Kanaburrito

1 h
keskitaso
175 kcal / 100g
1
0

Burrito on meksikolaisessa ruokakulttuurissa tyypillinen vehnätortillaan kääritty kanalla, lihalla ja/tai kasviksilla täytetty rulla, joka syödään tyypillisesti käsin.

Ainekset

6 annosta
3 (400 g)
broilerin rintafileetä
1 rkl
limemehua
1 rkl
tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeria
1 tl
chilijauhetta
½ tl
juustokuminaa
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
3 (250 g)
sipulia
2
punaista paprikaa
1 prk (150 g)
6 isoa (n. 370 g)
vehnätortillaa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Mausta broilerinfileet: sekoita limen mehu, sokeri ja mausteet. Hiero seos fileiden pintaan. Anna maustua n. 1/2 h.
  2. Paista fileet korkealla keskilämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Nosta sivuun ja peitä foliolla.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli ja leikkaa paprikat isoiksi paloiksi. Paista pannulla Oivariini rasvassa kevyesti, jotta kasvikset pehmenevät hiukan. Lisää joukkoon crème fraîche.
  4. Täytä tortillaletut viipaloidulla broilerinfileellä, paprika-sipuliseoksella ja juustoraasteella. Säästä hiukan juustoraastetta burrittojen pinnalle. Kääri letut rulliksi.
  5. Nosta leivinpaperille uunipellille. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuorruta uunin yläosassa 225 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
9 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
108 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)