Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kanaburrito

Burrito on meksikolaisessa ruokakulttuurissa tyypillinen vehnätortillaan kääritty kanalla, lihalla ja/tai kasviksilla täytetty rulla, joka syödään tyypillisesti käsin.

Kanaburrito
Kanaburrito

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 (400 g) broilerin rintafileetä
  • 1 rkl limemehua
  • 1 rkl tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeri
  • 1 tl chilijauhetta
  • ½ tl juustokuminaa
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 3 sipulia
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 6 isoa (n. 370 g) vehnätortillaa
  • 1 pussi (150 g)
    Valio maustettua juustoraastetta, Mexican
    Valio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
    Valio Mexican style e150 g juustoraaste

Ohje

  1. Mausta broilerinfileet: sekoita limen mehu, sokeri ja mausteet. Hiero seos fileiden pintaan. Anna maustua n. 1/2 h.
  2. Paista fileet korkealla keskilämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Nosta sivuun ja peitä foliolla.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli ja leikkaa paprikat isoiksi paloiksi. Paista pannulla Oivariini rasvassa kevyesti, jotta kasvikset pehmenevät hiukan. Lisää joukkoon crème fraîche.
  4. Täytä tortillaletut viipaloidulla broilerinfileellä, paprika-sipuliseoksella ja juustoraasteella. Säästä hiukan juustoraastetta burrittojen pinnalle. Kääri letut rulliksi.
  5. Nosta leivinpaperille uunipellille. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuorruta uunin yläosassa 225 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal
Proteiini 8,8 g
Hiilihydraatti 9,3 g
Rasva 7,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search