Kesäiset kalatacot

Kesäiset kalatacot
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kesäiset kalatacot

Kesäiset kalatacot

Kesäiset kalatacot syntyvät rapeasta kalasta, kirpeästä avokadokastikkeesta ja tuoretomaattisalsasta. Tämä nopea arkiruoka maistuu erityisen hyvältä virvoitusjuoman kera aurinkoisella terassilla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Avokadokastike

1
avokado
2
limetin mehu
ripaus
suolaa

Tuoretomaattisalsa

2
tomaattia
2 vartta
kevätsipulia
1 rkl
oliiviöljyä
½ tl
chilihiutaleita
mustapippuria myllystä
ripaus
suolaa

LIsäksi

240 g
pakastekalaa , Findus fish & crisp
8 pientä
tacokuoria tai pieniä maissilettuja
½ - 1 pussi
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Halkaise avokado, poista kivi napauttamalla veitsen terä kiveen ja kääntämällä varoen. Lusikoi hedelmäliha kulhoon. Purista joukkoon limemehu (yhteensä reilu ½ dl). Soseuta ja siirrä sivuun.
  2. Kuutioi tomaatti (poista siemenosa halutessasi) ja viipaloi kevätsipuli. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään. Siirrä sivuun.
  3. Paista kalat pakkauksen ohjeen mukaan uunissa tai pannulla. Viipaloi kypsinä. Lämmitä tacokuoret/maissiletut.
  4. Täytä kerrostelemalla ohjeen ainekset tacokuoriin tai letuille.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.