Kinkku-rucolaquesadillat

Kinkku-rucolaquesadillat

Meksikolaiset quesadillat maistuvat välipalana tai nopeana päivällisenä salaatin kanssa.

30 min
helppo
201 kcal / 100g
0

Ainekset8 kpl

8 kpl
1 pkt (8 kpl)
vehnätortilloja
¾ dl
karkeaa Dijon-sinappia tai makeaa, mietoa chilikastiketta
1 pkt (180 g)
ohuen ohuita kinkkuviipaleita
135 g
kesäkurpitsaa tai paprikaa
150 g
1 ruukku
rucolaa

Pannulle

Ohje

  1. Levitä tortillat leivinpaperin päälle työpöydälle. Levitä niille sinappi tai chilikastike. Lisää päälle kinkkuviipaleet, ohuiksi suikaleiksi leikattu kesäkurpitsa tai paprika, juustoviipaleet ja rucola.
  2. Taita tortillat kahtia. Litistä kevyesti kädellä.
  3. Kuumenna Oivariini pinnoitetulla pannulla. Nosta pannulle kaksi taitettua quesadillaa, suorat sivut vastakkain. Paista molemmin puolin, käännä lastalla.
  4. Leikkaa kolmion muotoisiksi. Tarjoile lämpiminä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
168 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›