Kinuskikissan mango-passiopurkit

Reseptiyhteistyö: Kinuskikissa

Kinuskikissan mango-passiopurkit

Kinuskikissan mango-passiopurkit

Reseptiyhteistyö Kinuskikissa

Kinuskikissan mango-passiopurkit

Lasipurkkeihin koottu jälkiruoka ihastuttaa niin hedelmäisellä maullaan kuin ruusuisella ulkomuodollaan. Annosten sydämenä toimii mango-passiorahka, joka pääsee herkullisuudessaan oikeuksiinsa sellaisenaan. Keksi- ja kermavaahtokerrosten kanssa syntyy kakkumainen kokonaisuus.

8 Henkilölle
45 min
00 arvostelua

Ainekset8 Henkilölle

Keksikerros

70 g
digestivekeksejä
40 g
Valio voita

Kermavaahtokerros

1 ½ dl
1 ½ tl
sokeria
1 ½ tl
vaniljasokeria

Rahkakerros

2 prk

Pinnalle

1
mango

Ohje

  1. Laita digestivekeksit pakastuspussin sisälle ja painele murskaksi. Keksejä ei kannata hienontaa jauhomaiseksi saakka. Sulata voi ja lisää voisulaan keksimurska.
  2. Painele keksiseosta lasipurkkien (tilavuus 1,25 dl) pohjalle. Purkit voi nostaa hetkeksi jääkaappiin, jolloin seos kiinnittyy purkin pohjalle.
  3. Vatkaa vispikerma ja sokerit kevyeksi vaahdoksi.
  4. Annostele purkkeihin mango-passiorahkaa ja kermavaahtoa. Jätä noin 1 cm tilaa mangoruusuille.
  5. Kuori mango ja leikkaa hedelmälihasta ohuita viipaleita.
  6. Aseta viipaleita purkkeihin ulkoreunasta alkaen. Ruusun keskiosan voi tehdä rullalle kieritetystä mangoviipaleesta.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.